2024. április 30. - Katalin, Kitti

Rockslágerek a tóparton

Múlt héten a bluestól, a punkon keresztül a Cult zenekar dalain át lehetett válogatni a Pont FM rádió nyári klubjának fellépői kínálatából. Ezen a héten nem kisebb nevek találhatóak a zenei „étlapon”, mint a Metallica, Janis Joplin, vagy a Mot
2008. július 14. hétfő 18:59 - paulson
Július közepén az Orczy-kert Rocktó Café Csónakházában a rockzene történelmének olyan meghatározó alakjaitól hallhattok dalokat, mint a Judas Priest, a Metallica, Eric Clapton, illetve Janis Joplin. Természetesen nem az eredeti zenészekről van szó, de nem is „magnóról”, tribute zenekarok érkeznek a Pont FM nyári klubjának színpadára ezen a héten.

Janis Joplin és Eric Clapton

Kedd este a Janis Joplin emlékét ápoló együttest láthatja és hallhatja a közönség. A fehér blues énekesnő 2003. januárjában lett volna 60 éves, ez alkalomból született a zenekar is. Koncertjeik műsorát Eric Clapton,Gary Moore,és Sting dalaival színesítik. Az első úriember rajongóinak nemcsak ezért lesz érdemes július 15-én az Orczy-kertbe látogatni: az este fellép a Claptones is, amelynek - mint már neve is sugallja - Eric Clapton dalaiból épül fel repertoárja.

Motörhead és Judas Priest

Rocktó Café Csónakház
Július 15. Janis Joplin emlékzenekar és Eric Clapton Cover Band (2 órás)

Július 16. Meltdown (Judas Priest Tribute) és Motörhand (Motörhead Tribute)

Július 17. Alcoholica (Metallica Tribute)

Július 18. Vörös István (Prognózis)

Cím: VIII. kerület Orczy út 1.

Kezdés: 20 h
Szerda este bekeményít a Rocktó Café Csónakház, a színpadon a Meltdown Judas Priest számokkal, és a Motörhand Motörhead dalokkal kápráztatja el a közönséget. Előbbi 2001 óta űzi a Judas Priest dalok tolmácsolásának nemes feladatát, igaz alakulása óta több személyi változáson ment keresztül a zenekar.

Alcoholica

A csütörtök este más szálon is köthető a Pont FM-hez. Ugyanis a július 17-én fellépő Alcoholica frontembere nem más, mint Hartmann Zoltán, ő vezeti a rádió Rocközön című műsorát. Talán a zenekar nevéből azok is kikövetkeztették már, akik esetleg nem ismerik őket, hogy Metallica dalokat játszanak.

A jövő héten sem kell aggódni, hogy program nélkül maradunk a „szürke hétköznapokon”. Július 22-én a Blues Company lesz a Rocktó Café Csónakház vendége, szerdán a Kalapács zenéjére tombolhat a közönség, majd csütörtök a Snake Heart zárja a sort.


A további programot itt lehet böngészni.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását