2024. május 14. - Bonifác

Az MDU is megszólalt

....el kellene gondolkodni azon is, hogy a demokrácia írott és íratlan illemszabályait, minden érdekelt félnek kellő önmérséklettel be kellett volna tartani, ....
2008. július 8. kedd 07:42 - Hírextra
A Magyar Demokratikus Unio közleménye a július 5-i eseményekkel kapcsolatosan

Elhatároljuk magunkat a demokrácia rendje ellen irányuló utcai, rasszista cselekedetektől.

Azokat a személyeket és pártokat kellene felelőssé tenni, akik kivitték a politikát az utcára, ezáltal ártatlan magyar emberek akarva akaratlanul is sérülnek. Korábban már kinyilvánítottuk azon véleményünket (2006. szeptember, és október eseményei kapcsán), hogy ez nem vezet sehová.
Az események értékelése közben talán el kellene gondolkodni azon is, hogy a demokrácia írott és íratlan illemszabályait, minden érdekelt félnek kellő önmérséklettel be kellett volna tartani, mellyel az így kialakult helyzet megelőzhető lett volna. Tanulságként esetleg annyit még érdemes hozzáfűzni, hogy több toleranciára és odafigyelésre lenne szükség a magyar közéletben és a társadalomban is.

Sajnáljuk, hogy a megosztottság miatt, a gyűlölet csírája már egyre több ember szívében és lelkében megfogant. Megjegyezzük, megítélésünk szerint a politikai etikett azt kívánná, hogy a felesketett magyar politikusok ne vegyenek részt ilyen rendezvényeken, főleg ha nem meghívottak.
Könnyű a rendőrséget hibáztatni, mikor az érintettek demokratikus jogainak figyelembevétele mellett a törvényes rend betartatását is biztosítania kell. Könnyebb lenne a rendőrség feladata, abban az esetben, ha a törvények nem mondanának egymásnak ellent. Ideje lenne, ha a magyar országgyűlés nem csak az EU-nak akarna megfelelni, hanem a magyar törvényekkel is foglalkozna, felülvizsgálná és harmonizálná azokat, ezzel elfogadható állapotot teremtve, az ország valamennyi lakosa számára.

Magyar Demokratikus Unio Politikai Párt elnöksége

Kiadó: Magyar Demokratikus Unio MDU
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

igazmondó
2009. január 20. 01:28
Ilyen és ehhez hasonló beszélgetések folynak az MDU vezetőjéről. És még ez a szar alak akar a harmadik erő vezetője lenni?

Tisztelt Veszprém! Volt a társaságában már olyan ember is aki felautózott vidékről csőre töltött puskával ,de mire ide ért pest közelbe ,lebeszélte magát az egészről,pont úgy mint ahogy a viccben ,mikor a nyuszi elindul az erdő másik végébe a macihoz,hogy kölcsönkérje annak fűnyíróját, de mire odaért megfordult és haza ment, dolga végezetlenül. De ebben az esetben már sokan fenik a kaszát és egyszer majd csak lecsap vele valaki,hiszen látható,hogy ezt a tetvest másképpen nem lehet megállítani,vagy szarrá ütni a fejét úgy hogy még a saját seggét se tudja segítség nélkül kitörölni!

Pedig már áll neki a zászló csak még nem akadt össze azzal az emberrel aki ezt meg is teszi." De ami késik az nem halad" szoktam mondani. A "Törvény becses őrei meg addig védik a seggét mig póstán egy nagy adag szart lenyakazva meg nem kapnak. És akkor lesz majd nemulass lesz ám majd egymásra mutogatás,meg bűnbak keresés, főleg ha még meg is spékelik egy kis adalék tetűkkel akik a közvetlen környezetében vannak ,akik nélkül semmire se menne ez a szerencsétlen pszihopata tetű. Tettes meg ugyan már, majd lekiismeretes nyomozás után kreálnak egy faszt akit fel lehet áldozni,mert az igaziról lövésük sem lesz,mert annyi ellensége van Urbán -Szabónak,hogy rendőr legyen a talpán aki ezt követni tudja!
igazmondó
2009. január 19. 10:54
Miért nem az ilyeneket lövik fejbe, miért olyanokat bántanak mint a csepeli iskola igazgató és halott társát. Hogy lehet,hogy senki sem meri felelősségre vonni ezt az őrültet? Tisztelt Drazsé bece névre halgató ,részemről egy cseppet sem tisztelt miniszter úr. mi maga és a hivatala talán strucctól származnak? Mikor veszik már észre,hogy a nemtörődömségükkel mibe keverik az országot? Úgy látszik itt valóban csak a sokat szidott sajtó ereje fog számítani,mert előbb utóbb kikerülnek a nagy nyilvánosság elé azok a piszkos dolgai ennek a szemét mocskos embernek,és azok neve is akik a mai napig a politikai élet nagyjai közül támogatta és támogatja! Lehet a sajtót ugyan cenzurázni de van más médium mihez oda sem tudnak majd szagolni,mikor meg már tehetnék már késő és csak kizárólag a felelősségre vonásuk marad a számukra és a magyarázkodás. Egymás torkát fogják elvagdosni csak ,hogy mindenki mentse az irháját. Az idő nindent megold ha nem tetszenének tudni! És van még egy olyan fórum,ez pedig a nemzetközi médiumok ,kiknek a tudomására hozva a fent leírt tényeket ,bizony magyarázattal fognak tartozni az ilyen Urbán-Szabó László félék,és nem hinném,hogy akkor lenne aki megvédené ezt a "Napóleon szindrómás pszihopatát, és akkor a nemlétező Izraeli kapcsolatait is feldughatja magának, viszont az is tény ,hogy a kint élő nagyobbik fia és annak családja éhen fog halni ha apucit lefogják. Neki ennyi és nem több a kinti kapcsolatai,ez is csak az ő agyszüleménye,hogy őt a Zsidó poitikusdok pénzelik. Ő itthon azért lop csal eladja mindenkinek magát,csak hogy nagy pénzekhez jusson,mert kell a drága volt bűntársának akit a világ rendőeség is keres, ahhoz,hogy ne haljanak éhen !
Igazmondó 2
2008. december 10. 14:33
És azt is biztosan tudom, hogy nem rendelkezik diplomával, bár nekem úgy mutatkozott be: DR Urbán Szabó László Úr!
Aztán kölcsönkért....egy keveset
Igazmondó 2
2008. december 10. 14:30
Vigyázni kell vele!
Nyájas, jólszituált, és megtévesztő hazug szélhámos!
Ez az ember maga a sátán!!! Gonosz, bosszúálló, mindenki, aki teheti, kerülje!!!
Igazmondó 2
2008. december 10. 14:28
Nekem is volt szerencsém ehhez a szélhámoshoz!
Biztosan állíthatom, hogy egy eredeti pszichopata!!!
Csalásból, lopásból, hazugságaiból él, valóban igaz, hogy a lopott és kicsalt ingatlanjait lefoglalták.
A fia is bűnöző, meg lehet tekinteni az országosan körözöttek nyilvántartásában.
Neki is börtönben lenne a helye!!!!
igazmondó
2008. október 7. 23:05
Kedves Hevesiek! Kedves Trombitás Béla! Tudják e önök,vagy ön kedves Béla,hogy a T.Elnök úr honnan avanzsált az önök pártja élére? Kérdezték ezt már vajon tőle?Szerintem nem vagy ha igen rendesen meglettek vezetve.Ez az ember a 2006-os választásokra ugyanezt a maszlagot akarta eladni,ugyanilyen módon manipulálta a vezetőségéta Létalap Pártban,ami ugye választási csalásokba és folyamatos rendőrségi feljelentésekbe torkollott és jól bebukott. Szerintem most sincs más célja ennek a #### csak az emberek lehúzása és tönkretétele a célja ez egy Napóleon szindrómás ####. Ha valaki venné a fáradságot önök vagy a tagság közül és ráérdeklődne a most is folyamatban lévő rendőrségi és ügyészségi vizsgálatokra bizony csak pislákolnának,hogy ki is ez az ember! 2004-ben jogerős itélet alapján a Bíróság zár alá helyezte az összes ingó és igatlanjait! Aki nem hiszi nézzen nyugodtan utána! Vigyázzanak vele esze ágában sem volt soha komolyan politizálni,neki nem maguk és az ország a fontos hanem az,hogyan lehet munka nélkül nagy pénzekhez jutnia és nagylábon élni. Idáig mindig kivédték a kapcsolatai őt de ez ma már nem fog menni ,már szorul a hurok a nyaka körül,meg azoknak is akik fedezték évek óta a kisded játékait. Majd hanyatt estem mikor olvastam a sajtóban,hogy ő ujságíró politikus, amilyen végzettségeket felsorolt azokat vagy vette vagy valakik rá testálták de iskolát ezekhez soha sem végzetett! Ennek is bátran utána lehet nézni! Buktak itt már éretségivel,miért is legyen ő a kivétel!
igazmondó
2008. október 7. 23:00
Nyugi ezek tényleg mennek a levesbe, már mint az MDU! Ugyanaz a szar mint 2006-ban a Lét Alap Párt,ugyan az az elnöke az elhíresült Urbán-Szabó László! Ez a szélhámos nem bír a bőréből kivetkőzni ,megint talált maga mellé egy két balekot,akik mit sem sejtenek erről az emberről. Pedig ha egy kicsit kutakodnának utána érdekes dolgokat tapasztalnának és ezerrel menekülnének mellőle. Elkerülnék nagy ívben mint a leprást. Van ám azért ott a régi pártjából is egy két pernahajder, akik mindent tudnak a tisztelt elnök úr disznóságairól . Ez az egész MDU semmi más mint a sok pénzes majom lehúzásáról ,az egyszerű emberek ből prédát csináló szélhmosok gyülekezete az,hogy egy egyetlen egy ember megéljen belőlük ,és ez az ember nem más mint Urbán-Szabó László és bűnöző pereputtya! Főleg a nagyobbik fiát kell támogatnia a kicsalt pénzekből aki éppen Izraelben leledzik családostól már az Interpól is keresi évek óta őt és feleségét külömböző csalás és okirathamisítás miatt ami különösen nagy kárt okozó folytatolagosan elkövetett bűncselekményeket takar! Most csak ennyit majd még jövök újabb hírekkel tényekkel. A levelemet nem politikai lejáratásnak szánom az MDU val mint olyannal semmi bajom.Ezek tények és csak kizárólag Urbán-Szabóról szól,írásos anyagból vettem az infóimat ,ezek mind a kezemben vannak,és nem koholt vádakon alpulnak!
saxo
2008. október 5. 18:40
Nyugi. Mennek a levesbe.
...
2008. október 5. 17:59
Á! Jó ez a színkavalkád! Csak egy kád köllene, oszt belé mindet!...
saxo
2008. október 5. 17:00
A rohadt égbe most már elvtársak!

Vonulnak a világosak, vonulnak a sötétek. Vonulgatnak a kockások, meg vonulnak a a tarkák.
Tiltakoznak a világosak, tiltakoznak a sötétek. Elhatárolódnak a kockások, parádéznk a tarkák.

Nem kéne inkább egy kicsit inkább dolgozni végre??
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását