2024. április 26. - Ervin

Százmillióért biztosították

A százmillió forintot is elérheti a szombati fővárosi rendezvények biztosításának költsége, a demonstrációkat több mint kétezerkétszáz rendőr biztosította - értesült a HavariaPress.
2008. július 7. hétfő 06:36 - Hírextra

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályának tájékoztatása szerint a tegnapi homoszexuális felvonulás, és az azzal szemben meghirdetett ellentüntetések biztosítása kapcsán felmerült mindennemű költség több tízmillió forintot tesz ki, elképzelhető, hogy a pontos végösszeg a 100 millió forintot is eléri.

Magán a homoszexuális meneten alig százan vettek részt, s a tervezett programok egy részét nem is lehetett megtartani, miután a nagy számú ellentüntető egy része a már korábban kilátásba helyezett tojásdobálásokon túl radikálisabb eszközökhöz folyamodott, sőt megtámadták a rendőröket és megrongáltak több parkoló rendőrautót is.

A jogsértések miatt 57 embert állítottak elő, közülük negyvenöt ellen szabálysértési, vagy büntetőeljárást is indítottak

Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását