2024. április 20. - Tivadar

Fodort kérdi a Demokratikus Unió

"...valahogy mindig kiderül, hogy ezek a szakértők rögtön az ország lakosainak zsebében keresik a hiányzó forintokat amit el tetszettek tenderezni, ki tetszettek lapátolni az ablakon, érthetőbben, egyszerűen elpazaroltak. Persze még sorolhatnánk a szóba
2008. június 28. szombat 13:01 - Hírextra
A Magyar Demokratikus Unio nyílt levélben teszi fel a kérdést: a koalícióban és az országban maga után csak romokat hagyó és a kormányzásból sértődötten kivonuló SZDSZ bejelentését, vajon hogyan kell értelmezni? Fodor Gábor elnök úrnak, a belső csatározások mellett ugyanis még maradt annyi ideje, hogy a minap a köztévében kifejthesse - a szakértő részvételükkel szétzilált országot - valamiféle újabb szakértőkből álló kormánnyal szándékoznak majd rendbe zilálni vagy tenni(?). (Kétkedő szavaink ellenére Fodor urat, egy szimpatikus politikusnak tartjuk és szeretnénk, ha ez így is maradhatna)

Kedves politikusok, pártok, kicsik és nagyok, akik lassan húsz éve ülnek a parlamentben, és részesei voltak annak a politikai tusakodásnak, mely az ország jelenlegi, katasztrofális helyzetéhez vezetett! Nagy tisztelettel érdeklődnénk, hogy meddig tetszenek még "szakérteni"? Van-e még pár tuti, mindenhez értő joker típusú guru a tarsolyukban, aki képes még tovább rontani az ország és az itt élők helyzetén? ..vagy az eddigi produkciójuk után még bíznunk kellene Önökben? Lehet olyat, hogy kihagyjuk a vagyonokért semmire se jó tanácsokat osztogató szakértők, és egyéb látnokok további parádéját? Ugye nem veszik zokon, ha sem az Önök, sem pedig a többi "szakértő" párt ilyen jellegű ígéreteit már nem tudjuk komolyan venni. Amennyiben nem tűnt volna fel, az elmúlt közel húsz évben már néhányszor szét tetszettek "szakérteni" az országot.

Szeretnénk megjegyezni, mikor egy-egy aktuálisan az országot lenullázó párt csillogó jövőképet próbál felvázolni nekünk, rögtön a szakértőikre hivatkoznak, akik majd minden problémánkat nyomban meg is oldják. Aztán valahogy mindig kiderül, hogy ezek a szakértők rögtön az ország lakosainak zsebében keresik a hiányzó forintokat amit el tetszettek tenderezni, ki tetszettek lapátolni az ablakon, .érthetőbben, egyszerűen elpazaroltak. Persze még sorolhatnánk a szóba jöhető további lehetőségeket is, de minek. Mindezek mellett, meglehetősen arcátlanul az utca emberét teszik felelőssé, minden hibáért, amit a politikusok elkövettek, pedig a legnagyobb hibájuk az volt, hogy Önökre szavaztak.

Amennyiben végignézzük a rendszerváltás óta hatalomra került "szakértő" kormányokat, valahogy soha nem jöttek be a megváltó ötletek. Sőt, mindig kiderült, hogy sikerült t

Kiadó: Magyar Demokratikus Unio MDU
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását