2024. június 17. - Laura, Alida
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Fülledt erotika, és rengeteg szex

Ez a hétvége csakis a testi szerelemről fog szólni, eljött az Erotika Parádé ideje! Rengeteg pornósztár kapott meghívást a rendezvényre, ahol élőben még egy pornófilmet is össze fognak dobni a nézők segítségével.
2009. augusztus 28. péntek 17:59 - Kővári Adrienn

A kemény mag

Sztár fellépők
Műsorvezető: Judy Nero
Háziasszony: Lévai Adrienn
További sztárok: Mya Diamond, Rácz Linda, Nikol Evans, Regina Moon, Kyra Black, Devil Virgin, Judyta, Sexy Angel Team.
Sok emberben felmerülhet a kérdés, hogy kik is járnak az effajta rendezvényekre. Ők a pornórajongók. „A nevekre jönnek, de itt lesznek az egyes magazinoknak az olvasói is. Kifejezetten erre készülnek, hogy eljönnek ide dedikáltatni, és közös fotókat is készítenek. Van egy másik réteg, aki csak nem tudja, hogy mit csináljon a hétvégén, s ezért kilátogatnak ide. Párok is el szoktak jönni, de ők inkább a shopokban vásárolnak segédeszközöket. Most is rengeteg közül lehet majd válogatni, lesznek kinn ruhások, DVD-sek, és sokféle segédeszköz közül is lehet majd válogatni – magyarázta az erotikus modell.

Nem egy ember akad, aki csak a műsorokra kíváncsi, és végignézi az egész napi programot. Nyilván tizennyolc év alatt nem jöhet be senki sem, de leginkább a harminc fölötti korosztályt érdekli ez a legjobban.

Tabu a szex

„A magyarok nagyon prűdek, s szeretnénk, ha ez megváltozni. Látjuk a letöltésekből, hogy a szado-mazot, az állatos szexet, és a melegpornót sokkal többen letöltik, mint a hetero videókat. Nyilván kíváncsiak erre, azt már nem tudjuk, hogy mennyien is élvezik ezeket. Valószínűleg csak a kíváncsiság hajtja őket, de akkor is látjuk, hogy letöltik őket, de a DVD-k is fogynak. Az idős nénis pornóból már újra kell gyártani, mert az összes elfogyott” – mesélt az eladásokról a modell.

Ezekből pontosan tudják, hogy igény lenne rá, csak közben mégsem vállalják fel az emberek, úgy, mint a németek vagy az osztrákok. „Ők már bőr, és lakk ruhákban mennek el az ilyen expókra. Nálunk ez semennyire nem jellemző. Léteznek olyan kezdeményezések, hogy egy adott buliban csak fehérneműben lehet megjelenni, vagy az ilyen beöltözős partik úgy, ahogy mennek, de nagyon kevés az, aki igazán felvállalná. Inkább csak besunnyognak, a szatyorban elrejtik az ott vásárolt pornómagazint, majd hazamennek” – mesélte Lévai Adrienn.

„Onnan is tudjuk, hogy érdeklődnek az erotikus rendezvények után az emberek, mert rengeteg levelet kapunk a szerkesztőségbe, amiben kérdezgetik, hogy melyik sztárral hol lehet találkozni. Ez amolyan közönségtalálkozó. Valaki tudja is, hogy mire számítson, de valaki meg csak úgy kilátogat az erotika szó miatt, míg közben fogalma sincs róla, hogy miről is szól ez. Velük szeretnénk megismertetni a sztárokat, a fellépőket” – tette még hozzá.

Népszerűsítsük a szexet!

Az évek alatt azért szépen lassan megváltozott egy-két dolog. Kialakult egy keménymag, akik mindig jelen vannak az ehhez hasonló rendezvényeken, a szervezők pedig elkezdték szelektálni a fellépők névsorát. „Rengeteg olyan sztár van, akiknek rossz a hírneve, alkohol és drog problémákkal küszködnek, az ilyeneket már meg sem hívjuk. Próbálunk egy színvonalat megteremteni, nehogy elriasszuk az embereket” – magyarázta Lévai Adrienn.

Mivel a Renegade nem egy nagy hely, ezért annyira sokan nem fognak most kilátogatni a Lurdy Házba, de egy-kétezer ember biztos, hogy most is összegyűlik. Szeptemberben lesz majd egy nagyobb rendezvényük, a Vénusz Budapest, ahova sokkal több embert várnak majd a szervezők.

Ha ezek után még mindig érdekel minket ez a rendezvény, akkor fogjuk meg a párunk kezét, húzzunk fel valami szexi rucit, s meg se álljunk az Erotika Parádéig.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását