2024. április 26. - Ervin

Unalmas a szex? Segítünk feldobni!

Legyen szó valami klassz világításról, illatos gyertyákról, szexi fehérneműről, egy biztos, a változatosság gyönyörködtet. Nem szabad elhanyagolni évek múltán sem a szexuális életeteket, mert nincs is annál rosszabb, ha az unalom miatt romlik meg köztetek a kapcsolat.
2009. augusztus 23. vasárnap 12:55 - HírExtra
Mikor a partnereddel már évek óta együtt vagytok és mondhatni összeszokott párost alkottok a szexben, akkor jön szinte a munka oroszlán része. Miért?

Azért, mert innentől kezdve a cél a megtartás és az izgalom folyamatos táplálása egymás iránt. Tini korban még magától jön, új szerelmeknél száz fokon ég, 5-10 év után pedig mesterségesen kell előállítani. Ez nem más, mint a szenvedély.

Hozz létre innovatív környezetet!

Magyarán, légy kreatív! Ez sok mindenben megnyilvánulhat, például új helyszínek bevezetése a szex tárházába, segédeszközök használata, új pózok kipróbálása.

Eleinte olyan lesz, mintha most ismerkedtetek volna meg és visszahozza az egymás igényeinek kitapasztalása közben érzett izgalom érzését. Ha mindketten partnerek vagytok benne, szuper móka lesz!

Kényeztesd magad szex előtt, alatt, után!

Próbáljátok ki, milyen úgy szexelni, hogy előtte szépen kisminkeled magad, felteszel egy arcpakolást, szexi fehérneműbe bújsz.

Klasszisokkal javít az élményen, hiszen nincs is annál jobb, mint egy magabiztos, elégedett nő az ágyban. A pasik elmehetnek edzeni
esetleg, vagy csak szimplán megborotválkoznak a jeles alkalomra.

Fontos, hogy ne úgy fogjátok fel az egész kísérletezgetést, mintha elrontaná a spontaneitást a sok előszervezés.

Tudatosítanotok kell magatokban, hogy sok-sok év múltán már nem a spontaneitás kapja az elsődleges hangsúlyt, hanem a szenvedély életben tartása. Ha kell, akkor szervezéssel igen!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását