2024. április 29. - Péter
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A megdöbbentő igazság Liptaiékról: kipakolt Gesztesi édesanyja!

Liptai Claudia és Gesztesi Károly kapcsolata romokban hever, az újságok válásról, költözésről, haragról beszélnek. De mi a teljes igazság? Gesztesi édesanyja, Zsuzsa elmondta! „Claudia szereti a legjobban a fiamat” – szólt az anya őszint
2009. február 4. szerda 09:59 - Hírextra
Gesztesi Zsuzsa, a Liptai-Gesztesi színészházaspár férfitagjának édesanyja nem bírta tovább és kipakolt a bulvármédiának. Volt is mit mondania, ugyanis ha valaki, akkor ő elmondhatja, hogy teljesen közelről, napi szinten volt tanúja fia és Liptai veszekedésekkel tarkított házasságának. Ráadásul őszintén beszélt a házaspár érzéseiről!

- Tudok a fiam családi gondjairól, de sosem szóltam bele az életébe – kezdte a Borsnak adott vallomását a Gesztesi mama. – Karcsinak az a legnagyobb problémája, hogy sosem akar bánatot okozni senkinek, talán ezért teremtett olyan furcsa helyzetet, hogy a volt és jelenlegi asszonya egymáshoz közel él. Nagymamaként gyakran számomra is nehéz a helyzet. Hiába imádom az összes unokámat és menyemet, ha ők nem mindig értik meg egymást. Kusza dolgok ezek – mesélte a szappanoperához hasonlító vezszekedős-válós sztori minden egyes szereplőjét kedvelő asszony.

A mama azt is elmondta, hogy fiát az sodorta bajba, hogy képtelen nemet mondani. Ennek folyománya a lehetetlen helyzet, hogy Gesztesi volt felesége és Liptai Claudia szinte egy háztartásban élt egymással – na meg persze Gesztesivel.

- Természetesen azt szeretném, amit a fiam – folytatta Gesztesi Zsuzsa a Borsban. – Tudom, hogy Claudia szereti őt a legjobban asszonyai közül. Ezért csak imádkozom, hogy mindenki boldogan jöjjön ki ebből a helyzetből. Ráadásul a fiam két gyermekének édesanyja áldott állapotban van, és mint nagymama mondom, minden babának örülni kell – tett még hozzá az egyre táguló család belső ügyeit jól ismerő asszony.

Hohó, nem lehet, hogy emiatt a baba miatt alakultak így a dolgok Liptai és Gesztesi között? Erről sajnos nem beszélt a mama. De azt biztosra vehetjük, hogy ha már az aggódó édesanya is baljósan beszél fia házasságáról ott nagy a baj.

Csak nehogy a végén kiderüljön, hogy az anyuka miatt romlott meg a színészházaspár kapcsolata – ugyanis ezek után már ez is benne van a pakliban…
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását