2022. augusztus 16. - Ábrahám

Tragédia! Meg fog halni a Barátok közt legnépszerűbb sztárja?

Nagyon úgy néz ki, hogy a Barátok közt egyik legnépszerűbb sztárja, a Magdi anyust alakító Fodor Zsóka végleg eltűnik a képernyőről. A színésztársak megdöbbentek, a forgatókönyvírók pedig ötletelnek: hogyan távozzon az élők sorából Kertészék Magdikája?
2009. február 2. hétfő 11:15 - Hírextra
Persze aki idő előtt jelenti be, hogy kilép az RTL Klub legnézettebb sorozatából, az ne csodálkozzon azon, hogy megrohanják a rajongók, és azon se, hogy mindenféle találgatások szárnyra kapnak távozásának mikéntjéről. Egy szereplő távozása ugyanis mindig izgalmasabb, mint egy másik érkezése.

- Egy évembe telt, amíg rávettem magam a döntésre, de már egy nappal a hír kirobbanása után lelkiismeret-furdalásom volt – mondta el a Borsnak Fodor Zsóka színésznő. – Lépten nyomon azzal állítanak meg az utcán, hogy ugye ezt nem gondolom komolyan. Erre csak az a válaszom, hogy jó ideig még a képernyőn leszek, nem kell aggódni – tette hozzá a búcsú mellett döntő Fodor.

Úgy látszik hát, hogy Magdi anyusnak mindenképpen mennie kell, a kérdés csak az, hogy hogyan. Persze nem kell félteni a Barátok közt forgatókönyvíróit, biztosak lehetünk benne, hogy a nézettség érdekében megdöbbentő véget találnak ki a sorozat egyik legidősebb karakterének.

- Magdika már benne van a korban, ezért felvetettem, hogy akár távozhatna is az élők sorából – olvashattuk szintén a Borsban Fodortól. – Most annyi biztos, hogy bármi megtörténhet, én bármelyik változatot szívesen eljátszom. Azt kell választani, ami a sorozat szempontjából a legjobb – nyilatkozta Magdi anyus megtestesítője.

Valami viszont azt súgja, hogy bizony Magdi anyusnak végleg mennie kell. Ráadásul még arra is van egy tippünk, hogy kit fog még ezzel magával rántani. Sorozatbeli férje, Várkonyi András azonban nem lepődött meg Zsóka döntésén, ugyanis – mint mondja – szinte negyven éve egymás bizalmasai a színésznővel.

Azon azonban ő is meglepődne, ha a forgatókönyvírók úgy döntenének, a két karakter annyira összenőtt egymással az évek alatt, hogy Magdi anyus távozásával Vili bának is mennie kell.

Innentől pedig lehet találgatni, hogy vajon milyen halált fog halni a filmbéli házaspár: a mindig kéznél lévő autóbaleset, a kissé formabontó szén-dioxid (!) mérgezés, esetleg a gigantikus nézettséget hozható kettős gyilkosság fog előbb eszükbe jutni a forgatókönyvíróknak.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ocsabika
2009. február 10. 07:16
hehe, gyere hozzánk írni:):):):)
zoolan
2009. február 9. 22:17
hehe, nem is neked írtad ám
ocsabika
2009. február 8. 07:28
hehe, akko mennyé szépen vissza, és írjál ott
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását