2024. április 29. - Péter

Vigyázat! Lerohasztja az ember péniszét a legújabb hímtagnövelő beavatkozás!

Vigyázat uraim, ne dőljenek be a legújabb pénisznagyobbító kamuőrületnek! Az egyre szélesebb körben elterjedt vazelininjekció ugyanis vérző sebeket, tályogot okozhat. „Ezerszer megbántam” – szólalt meg az egyik áldozat, akinek „ler
2009. január 23. péntek 13:29 - Hírextra
Krisztián, a 34 éves jó kiállású fiatalember kálváriáját a Bors kürtölte világgá. A szóban forgó srácnak mindaddig nem volt semmiféle problémája a szexuális életével, amíg ki nem próbálta ezt a „csodamódszerként” elhíresült kúrát.

- Ezerszer megbántam. Másfél éve egy ismerősöm fecskendezte be a forró, folyékony vazelint a péniszembe. Fájt, de a kívánt eredményt elértem – kezdte történetét a fiatalember. Eddig nincs is semmi különleges a sztoriban, a java viszont csak ezután következik. – Sokáig nem volt vele semmi baj, de egy év múlva lyukak jelentek meg a szerszámomon, fokozatosan eltűnt róla a bőr, csak a hús maradt ott és a kínzó fájdalom. Orvostól orvosig rohantam, de senki nem tudott segíteni, volt, aki amputálni akarta a hímvesszőmet – folytatta a csalódott srác a Borsban.

Szerencsétlen embernek már az is megfordult a fejében, hogy öngyilkos lesz, mert kibírhatatlan fájdalom gyötörte. Ami pedig szintén komoly probléma, hosszú-hosszú hónapokon keresztül képtelen volt a szexre. Végül aztán találkozott Kelemen Zsolt professzorral, aki megműtötte a használhatatlan farkú hősünket.

- Többtucatnyian kerestek már meg ezzel – mondta szintén a Borsnak a professzor. – Ez a kuruzslásnak nevezhető módszer az oroszországi börtönökből indult útjára, majd a hazai fegyintézetekben is megjelent. Aztán pedig a polgári életben, a baráti társaságokban is teret hódított – mesélt az idióta pénisznagyobbítás hátteréről a doktor úr. Sőt azt is elárulta, hogy manapság már tetoválószalonokban is kínálják ezt a szolgáltatást.

Pedig a felmelegített és a péniszbe fecskendezett vazelin komoly károkat okoz! Rosszabb esetben azonnali fertőzést, ha nem steril körülmények között adják be a páciensnek. Viszont ha fertőzés nem figyelmeztet a veszélyre akár olyan végzetesen is összegyűlhet a bőr alatt az anyag, hogy hazavághatja az egész vérellátást. Ez történt Krisztiánnál is.

Ráadásul a kívánt nagyobb pénisz helyett jöhet a helyreállító műtét, ami – ha egyáltalán sikerül megmenteni a hímvesszőt – eredményezheti azt, hogy sokkal kisebb és torzultabb lesz az ember szerszáma. Megéri?

Ha még ezek után is azt gondolják, hogy igen, akkor íme a részletek – hogyan is zajlik egy helyreállítás. Először is eltávolítják a péniszről a teljes bőrfelületet, majd a herezacskó bőrével fedik be azt. Ezért tehát azt javasolja Kelemen professzor, hogy gondolják végig még egyszer azok a férfiak, akik bele akarnak vágni a nagyobbításba.

Maga a módszer ugyanis meglehetősen csábító. Ezekhez a Krisztiánéhoz hasonló háziműtétekhez használt csodafolyadék milliliterjét ugyanis 1500 forintért árulják a kuruzslók. Egy-egy beavatkozáshoz pedig 20-30 milliliter is elég. Nem nehéz kiszámolni, hogy ez még a hülyének is megéri, persze a méreteivel elégedetlen hülyének.

A végére pedig egy megnyugtató adalék szintén Kelemen doktortól: a prof szerint egyáltalán nem a méret a lényeg, ezért nem is javasol semmiféle beavatkozást a „természet legnagyobb csodájának” növelése érdekében.

Bár az azért elgondolkodtató, hogy eddig még alig hallottunk olyan férfiakról, akik nem nagyobbítani, hanem kisebbíteni szerették volna legbecsesebb testrészüket…
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Bandi Bácsi
2010. szeptember 21. 02:54
Az én pöcsöm is kicsi de a csajok még nem panaszkodtak rá.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását