2024. április 30. - Katalin, Kitti
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Megműtötték a szépségkirálynőt

Az egykori szépségkirálynőnek nőgyógyászati beavatkozása volt, még éppen időben. Bodri Krisztina most már fellélegezhet. A szépséget egy hónappal ezelőtt operálták meg, azóta szerencsére teljesen meggyógyult.
2008. június 6. péntek 12:52 - Hírextra
- Nőgyógyászati műtétem volt, egy méhszájpolipot távolítottak el. Rendkívül fontosnak tartom, hogy a nők évente elmenjenek szűrővizsgálatra. Én másfél éve voltam utoljára, nem tudom, hogy ez lehetett-e a gond. Egy szerdai vagy csütörtöki napon jártam az orvosnál, és a következő kedden már meg is operáltak, nem várhatott tovább a dolog, a polip elég nagy volt - mesélte a Reggeliben.

Kriszta azt is elárulta, hogy ha később fedezték volna fel a bajt, talán soha nem lehetne édesanya. Ám most, hogy ismét egészséges, már azon "dolgoznak" párjával, hogy mihamarabb kopogtasson a gólya.

- Nagyon féltem, amikor kiderült a polip, hogy talán hiába műtenek meg, akkor sem lehet kisbabám. De megynugtattak, hogy most már minden rendben, és bármikor anyuka lehetek. Innentől kezdve bármikor jöhet a pici!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását