2024. április 30. - Katalin, Kitti

Győzike életmentő műtétje

Gáspár Győzi egy hirtelen rosszullét után egyik pillanatról a másikra műtőasztalon találta magát. A showman nem hajlandó elárulni, milyen betegséget diagnosztizáltak nála az orvosok.
2008. május 19. hétfő 12:36 - Hírextra
Egy biztos, az operáció óta hatalmas vágás díszeleg Győzi hasán. A férfi elhatározta, hogy változtat életstílusán, mert szeretné megélni lányai esküvőjét.

Győzőn néhány perc alatt olyan fájdalom lett úrrá, hogy ijedtében azonnal tárcsázta a 104-et.

- Két héttel ezelőtt éppen forgattunk salgótarjáni otthonunkban, amikor hirtelen olyan rosszul lettem, mint még előtte soha. A fájdalomtól pánikroham lett úrrá rajtam, ezért azonnal magamra hívtam a mentőket. Mivel realityt csinálunk, ezért a stáb is követte a velem száguldó, szirénázó mentőautót a kórházba - emlékezett vissza győzi.

- A kórházban a diagnózis felállítása után azonnal életmentő műtétet javasoltak az orvosok. Az altatás miatt a részletekre nem emlékszem, csak annyit tudok, hogy felvágták a hasamat. Harmincéves elmúltam, engem is utolért egy kor, amivel meg kell küzdenem. Nem szeretnék arról beszélni, hogy milyen betegség kínoz.

A showman számára öröm az ürömben, hogy édesanyja beviharzott betegágyához.

- Betegségem súlyosságát jelzi, hogy még édesanyám is bejött meglátogatni a kórházba, három év mosolyszünet után ismét szólt hozzám, és még a műsorban is szerepel, pedig ki nem állhatja a produkciónkat. Ez a műtét amellett, hogy visszaadta az anyámat, arra is rádöbbentett, hogy nagyon sok dolgon változtatnom kell az életvitelemben, ha még meg akarom élni a lányaim esküvőjét.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

buboka
2008. május 19. 22:37
Ezek a szerencsétlenek megpróbálnak mindenkit megvezetni az RTL Klub-bal együtt. Hol volt éltementő a műtét, amikor eleve Pestre hozták a mentők, hiszen az ágyon lévő ágyneműn nagybetűkkel rá volt írva, hogy PÉTERFFY SÁNDOR u. kórház. Ha valóban olyan súlyos lett volna az eset, nem furikáznak vele Pestig. Azt nehezen tudom elkpézelni, hogy egy salgótarjáni kórházban legyen a Péterffy Sándor u.-i kórház ágyneműje. Ebben az egészben ez a legfelháborítóbb, hogy ŐK és a csatorna nézi hülyének a másikat, holott Ők az idióták. A testvére és a barátja pedig jó, hogy nem kezdtek el főzőcskézni is a kórházba, csak elkezdték.
Ez a sötét család él gondtalanul, fittyet hányva a mindenre és mindenkire. Most mondhatják, hogy írígyek vagyunk egy páran, akik ezt gondoljuk és valóban így van, ugyanis MI a többség, napi tíz-tizenkétórás kemény munkával egy életen át sem tudnánk annyi mindent összehozni, mint ők, de ilyen áron nem is kellenne, hogy rajtam röhögjön egy egész ország.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását