2024. április 26. - Ervin
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Sorsunk az ujjunkban van

A kezünk minden egyes négyzetmillimétere nyitott könyvvé válik, ha hozzáértő ember szemléli. Az ujjhegyek formájából kiolvashatóak velünk született tulajdonságok, és az egészségi állapotról is sokat megtudhatunk belőlük.
2008. május 7. szerda 12:40 - Hírextra

Kúpos ujjhegy

Az ujjtőtől az ujj végéig kúp alakot látunk. Ha az ujj hegye felé el is keskenyedik, akkor pszichikainak hívják a szakemberek ezt a formát. Ezekre az emberekre a különös érzékenység jellemző, legtöbbször művészi hajlammal is rendelkeznek. Nagyon intelligensek, hamar rá tudnak hangolódni másokra és olyan eseményekre, amelyekről csupán társalgást folytatnak. Jók a megérzéseik, de szenzitivitásuk miatt rendkívül szeszélyesek is tudnak lenni, hiszen az érzelmek és ösztönök előtérbe kerülnek a mindennapjaikban. Nem tipikusan tisztelettudó emberek, nem szeretik, ha szabályok, korlátok közé szorítják őket. Sohasem lesz belőlük sportember, a fizikális dolgokat mindig az utolsó helyre szorítják.

Négyzet alakú ujjhegy

Az ujjvégek jól kivehető négyzetet formálnak, és az ujjtövek nagyjából egy vonalban helyezkednek el. A kúpalakú ujjheggyel rendelkezők szöges ellentétei, akik precízek, pontosak, és életüket csakis szabályok és rendszeresség jegyében tudják élni. Ez az ember semmiféle spontaneitást nem kedvel, szigorúan meghúzza a határvonalat munka és szórakozás között. Szerencsés az a főnök, akinek beosztottja, és az a kolléga, akinek munkatársa lehet. Figyel egészségére is, szeret sportolni, ezért általában jó testfelépítésű. Született konzervatív, akitől távol áll mindenféle érzelgősség, a misztikumot pedig egyenesen gyűlöli, hiszen nem mérhető, nem kézzel fogható. Szereti az otthonát, elképzelni sem tud jobb helyet a saját kis kuckójánál, ahová minden nap visszatérhet.

Lapátszerű ujjhegy

Ha az ujjhegyek lapátra vagy kanálformára emlékeztetnek, egy rendkívüli bátorságú és újító szellemű emberrel állunk szemben. Természetéből eredően lázadó jellem, de nem megy ész nélkül a falnak, hiszen lázadása intelligenciával is párosul. Nagyon tehetséges lehet műszaki vagy gazdasági pályán. Nem okoz neki gondot, ha állandóan utaznia kell a munkája miatt, hiszen az állandóságtól egyenesen megőrül. Imád a szabad ég alatt mozogni, sétálni, egyáltalán ott tartózkodni. Ő sohasem fog napokat a lakásában tölteni és tévét nézni. Amint elfogy a feladat és nem talál újat, ingerültté válik, akár még agresszív is lehet. Mivel szeret sportolni és folyamatos mozgásban van, izmos testfelépítésű, őt illetik leginkább a „nagydarab” jelzővel.

Többféle ujjhegy

Ha egy kézen többféle végződésű ujjhegy is található, akkor tulajdonosa rendkívül sokoldalú személyiség. Egyik legnagyobb erénye a szokásosnál jóval magasabb szintű alkalmazkodó-készség. Többféle érdeklődési területtel is rendelkezik, ezért teljesen ellentétes feladatokat is képes odaadással végezni. De előfordulhat, hogy a sok forma közül egy a domináns, ezáltal nagyobb hangsúlyt kaphat egyfajta tulajdonság a sok közül.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását