2024. április 30. - Katalin, Kitti
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Előolimpiai tesztverseny

A súlyemelők pekingi olimpiai tesztversenyén Ádám Róbert az ötödik helyet szerezte meg 217 kilogrammos összteljesítménnyel az 56 kg-os kategória A csoportjában.
2008. január 22. kedd 16:40 - Hírextra

Amint azt a hazai sportági szövetség (MSSZ) honlapja hírül adta, a Nyíregyházi VSC versenyzője a helyi idő szerint kedd esti viadalon szakításban 97, lökésben 120 kilóig jutott.

Az augusztusi olimpia súlyemelőviadalának előversenyeként meghirdetett eseményre, amelyet a majdani ötkarikás vetélkedésnek is otthont adó csarnokban bonyolítottak le, a kínai szövetség hívta meg a tavalyi világbajnokságon legsikeresebben szerepelt magyar emelőt.

A súlycsoport győztese a vietnami Hoang Anh Tuan lett 278 (128, 150) kilogrammal, a kínai Lu Csin-pi (Lu Jinbi) és a kubai Sergio Alvarez előtt. Lu 271 (118, 153) kilót ért el, ugyanennyit teljesített - szakításban 120, lökésben 151 kg-ot produkálva - Alvarez is, aki azonban nagyobb testsúllyal mérlegelt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását