2024. május 6. - Ivett, Frida

Jobbik:a Fidesz lejárató plakátokkal kampányol

A Jobbik szerint Felsőzsolca fideszes polgármesterjelöltje az általuk támogatott független politikust lejárató plakátok terjesztésére adott megbízást. Az ellenzéki párt feljelentést tesz.
2010. szeptember 10. péntek 14:34 - HírExtra
Egyed Zsolt, a Jobbik borsodi országgyűlési képviselője pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján kifejtette: csütörtökön Felsőzsolca "cigányok lakta részén" szórtak szét a Jobbikot, és a párt által támogatott Tóth Lajos független polgármesterjelöltet lejárató szórólapokat.
A jobbikos képviselő szerint a szórólapok olyan "valótlanságokra voltak kihegyezve", mint hogy pártja "el szeretné üldözni a cigányokat", valamint "táborokba szeretné zárni a gyerekeiket".

Egyed Zsolt kiemelte, hogy az igazság ezzel szemben az, hogy a Jobbik a Borsod megyei közgyűlésbe kerülve is a "társadalom megbecsült tagjaiként" kezeli majd a "becsülettel dolgozó, gyerekeiket iskolába járató cigány családokat", míg a bűnözőkkel szemben valóban "kőkemény fellépést" terveznek.

A politikus elmondása szerint a helyi jobbikos aktivistáknak sikerült utolérniük az említett szórólapokat terjesztő hölgyet, aki később írásban ismerte el, hogy tevékenységéhez Orosz Csaba fideszes polgármesterjelölttől kapott pénzt, "azzal az utasítással, hogy ezt kimondottan a cigányok lakta részeken osztogassa".

Hozzátette: még pénteken feljelentést tesznek az eset miatt, hiszen a "Jobbik mindig ragaszkodott a becsületes úthoz, mindig tisztességesen gyűjtötte ajánlószelvényeit".

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását