2024. május 3. - Tímea, Irma

Peren kívül egyezhet meg Stohl és Pali bácsi

Stohl András áldozata, a hetvenhét éves Kaincz Pál hajlandó bíróságon kívül megegyezni. Az idős bácsi azért megy bele a kompromisszumba, mert attól fél, nem élné meg az esetlegesen hosszú pereskedés végét.
2010. június 21. hétfő 10:47 - HírExtra
Az ismert műsorvezető-színész még május 8-án részegen, bedrogozva okozott balesetet, amelyben két autóval frontálisan ütközött. Többen megsérültek, köztük az idős férfi, Kaincz Pál súlyos combnyaktöréssel került kórházba.

Stohl rendszeresen telefonál Pali bácsinak. Utoljára a biztosítónál találkoztak, amikor a művész úr aláírta a papírokat. A család úgy döntött, hogy belemegy a peren kívüli megegyezésbe. Tízmillió forint kártérítést kérnek, amennyiben ezt nem fogadja el Stohl, úgy bíróságra viszik a dolgot – osztotta meg az ügy legfrissebb fejleményeit a Blikkel egy közeli barát, aki hozzátette: egy hete beszélt egymással legutóbb az öregúr és Stohl, aki akkor azt ígérte, néhány nap múlva jelentkezik az ügyvédje, hogy megbeszéljék a kártérítés ügyét. Erre azonban az ígéret ellenére nem került sor.

– Stohl még azt is megígérte, hogy eljön lekaszálni Pali bácsi lucernáját, sőt azzal indított, hogy vesz egy másik autót az összetört helyett. Ezt a család visszautasította, mondván, majd a tízmillióból vesznek egy másikat – folytatta informátoruk, és hozzátette: az idős férfi állapota nem volt túl jó az elmúlt napokban.

A nyugdíjas gazdának komoly fájdalmai vannak, ki sem tudja tenni a lábát a házból. Ha van egy kis ereje, borsót fejt a teraszon, de a földekről érkező hírek elkeserítik. Cseresznyéje a fákon rohad, oda a szőlő, és most már arra sincs pénze, hogy a napszámosokat kifizesse. Mivel a permetezés is elmaradt, valószínűleg semmi nem fog megteremni, így ebben a szezonban egyáltalán nem lesz jövedelmük.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását