2024. május 16. - Mózes, Botond

Elfogták a holokauszt-rendzavarót

Elfogták péntek délelőtt azt a férfit, aki sérülést okozott egy amerikai állampolgárságú fiatal nőnek a kalocsai holokauszt-emléknapok csütörtöki záró rendezvényén - tájékoztatta az MTI-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
2009. június 19. péntek 17:22 - HírExtra
A rendőrök a déli órákban gyanúsítottként hallgatták ki az 54 esztendős férfit, aki a megemlékezés helyszíne, a kalocsai zsidó temető közelében él - közölte Mihályné Bornemisza Eleonóra.

Az elkövető beismerte tettét, melyet azzal indokolt, hogy zavarta az addigra már második napja tartó holokauszt-emléknapok - állítása szerint - hangos zenéje. Ezért az istentisztelet közben egy kis méretű anyacsavart dobott az emlékezők felé. Ez okozta az egyik résztvevő, egy 22 éves, New Yorkból érkezett, amerikai állampolgárságú lány nyolc napon belül gyógyuló, könnyebb fejsérülését.

A nyomozás során arra is fény derült, hogy a férfi folyamatos orvosi kezelés alatt áll és tettét megelőzően alkoholt is fogyasztott - mondta a sajtóügyeletes.

Hozzátette: a gyanúsítottat nem vették őrizetbe, szabadlábon védekezhet. Mivel cselekményével komolyabb sérülést is okozhatott volna, ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt folyik eljárás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

imre608
2009. június 19. 21:01
imre608
2009. június 19. 21:00
Bravó!jól dolgozik az Izraeli titkos szolgálat.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását