2024. május 18. - Erik, Alexandra

Rálőtt feleségére

Pisztollyal megfenyegette válófélben lévő feleségét, majd riasztófegyverrel az asszony után lőtt egy 38 éves férfi Pannonhalma térségében, egy szántóföldön - tájékoztatta a rendőrség szerdán az MTI-t.
2009. június 17. szerda 18:35 - HírExtra
Az előzetes letartóztatásba került férfi ellen emberölés előkészülete és lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt nyomoz a rendőrség - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kocsis Tünde alezredes elmondta: a gyanúsított nem tudott belenyugodni abba, hogy tönkrement a házassága. Többször megfenyegette a feleségét, hogy megöli és magával is végez.

A hét elején autóval együtt utazott a válni készülő házaspár. A férfi egy mellékútra hajtott, elővett egy pisztolyt és egy riasztófegyvert, s azzal fenyegette az asszonyt. A nő az út menti szántóföldön futásnak eredt, férje kétszer utána lőtt a riasztófegyverrel, de nem találta el. Az asszony a földre esett és könyörgőre fogta a dolgot. Ettől a férfi valamelyest megenyhült, a fegyvereket eldobta és hazahajtott az asszonnyal, aki a történteket bejelentette a rendőrségen.

A férj meghallgatásakor kiderült, hogy a férfi a fegyvereket a budapesti józsefvárosi piacon vette. A pisztoly tartásához engedélyre van szükség, ezért gyanúsítják lőfegyverrel való visszaéléssel is - mondta a sajtóreferens.

Kocsis Tünde hozzátette: a fegyvereket megtalálta a rendőrség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását