2024. április 26. - Ervin

Csodás fotók! Levetkőztek a világ legszexisebb versenyzőnői - képekkel!

Profi kerékpáros hölgyek biciklis mez és minden nélkül: ismét vetkőztek a világ legdögösebb versenyzői! Világ- és olimpiai bajnok szépségek egy szál biciklivel – vérpezsdítő képekkel!
2009. június 13. szombat 13:10 - HírExtra
2006 óta szokás, hogy a német Daniel Geiger fotós elkészíti a legszebb kerékpárversenyző hölgyek aktív részvételével a Cyclepassion-naptárat (lássuk csak, hogyan is lehetne magyarra fordítani… legyen mondjuk Bringaszenvedély-naptár...). Az igen csak jól sikerült tavalyi, 2008-as kiadás után az idei sem sikeredett túlzottan rosszra, sőt!

Hét csodaszép kerekeslány vállakozott arra, hogy a 2009-es naptár képein megmutatja a bicajról nem mindig jól kivehető bájait. Egy hegyikerékpáros trió: a német Sabine Spitz, a norvég Gunn-Rita Dahle-Flesja és az orosz Irina Kalentyijeva; az országúti menők legszexisebbjei: a svájci Jennifer Hohl, a német Hanka Kupfernagel és a amerikai Willow Koerber; valamint a szintén német BMX-es Steffi Marth szereplésével készült el végül a 2009-es Bringaszenvedély-naptár.

A Sabine Spitz révén ráadásul egy 2008-as olimpiai bajnoknő domborulatainak is helyt adó 40-szer 68 centis remekmű mindössze húsz euróba kerül – ennyit bizony megér az élmény, hogy minden hónapban más dögös “bringa” mosolyogjon rank a falról...

Íme egy rövidke film a fotózásról az olimpiai bajnok Sabine Spitz főszereplésével!

Forrás: HírExtra/Blick.ch
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását