2024. április 25. - Márk

Magyarországon az NHL legendás kapusa!

Magyarországon a legenda! John Vanbiesbrouck, az amerikai hokikapusok egyik legnagyobb egyénisége a káposztásmegyeri csarnokban fiatal magyar hálóőrökkel fog együtt edzeni.
2009. június 9. kedd 15:32 - Gedei Szilárd
Ugyan már javában tombol a nyár, s az NHL nagydöntője (az egyik fél négy győzelméig tartó Detroit Red Wings-Pittsburgh Penguins összecsapás 3-2-re áll) is a végéhez közeledik, jövő hét kedden mégis egy hokis legendára kell majd figyelnünk. John Vanbiesbrouck, az amerikaiak élő kapuslegendája, aki a New York Rangers, a Florida Panthers, a Philadelphia Flyers, a New York Islanders és a New Jersey Devils mezében összesen 882 mérkőzésen lépett jégre az NHL-ben ugyanis jövő héten Magyarországra látogat. Sőt!

Ajajj, John barátunk kapus létére nem vetette meg a keménységet sem: íme egy videó arról a John Vanbiesbrouckről, akit szerencsére aligha láthatnak egy hét múlva a káposztásmegyeri lurkók!

A Magyar Jégkorong Szövetség invitálására június 16-án, azaz jövő kedden a káposztásmegyeri Ice Center Budapestben (IV.ker., Homoktövis u. 1.) bemutató edzést tart fiatal hazai kapusoknak! A 15 óra és 16 óra 20 között megtartandó tréningen a felnőtt válogatott első számú kapusa, Szuper Levente is részt vesz.

Vanbiesbrouck az MJSZ kérésére vacsorára is marad, s vélhetően szívesen fog sztorizgatni a 374 NHL-es győzelméről, a négy All Star-gálájáról és a négy vébéről, melyeken az USA színeiben vett részt. Ja, azt azért még említsük meg: John Vanbiesbrouck 2007 óta az Amerikai Jégkorong Hírességek Csarnokának tagja.

Ki mástól tanulhatnának többet a jövő Szuper Levijei?

Vanbiesbrouckből soha nem elég - íme egy kis összeállítás a legendás kapus pályafutásáról!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását