2024. május 7. - Gizella

Öt aranyat hoztunk el!

A magyar versenyzők öt első, három második és egy harmadik helyet gyűjtöttek a szegedi MOL kajak-kenu Világkupa-verseny szombat délutáni döntői során.
2009. június 7. vasárnap 07:59 - HírExtra
Az egyetlen 500 m-es fináléban, a női kajaknégyesek küzdelmében a Paksy Tímea, Benedek Dalma, Kozák Danuta, Janics Natasa összetételű kvartett diadalmaskodott, a másik hazai egységet kizárták.

A leghosszabb távon, 1000 m-en az olimpiai bajnok Vajda Attila (C-1) magabiztos versenyzéssel nyert, míg a párosoknál két arany és két ezüst jutott a házigazdáknak. C-2-ben kettős magyar siker született úgy, hogy a győzelmet a Tóth Márton, Mike Róbert duó szerezte meg a Sáfrán-testvérek, Mátyás és Mihály előtt, míg a kajakosoknál Kökény Roland Gönczy Gáborral másodikként futott be. A hölgyek hasonló száma Szabó Gabriella és Csipes Tamara fölényes sikerét hozta.

A férfi kajak négyeseknél nagy meglepetésre a Tóth Dávid irányította magyar B egység diadalmaskodott, a Kammerer Zoltán vezette hajó harmadikként zárt. Az öt nevezőt felvonultató kenu négyesek döntőjében egy második hely jutott a magyaroknak a Nagy, Makai, Devecseri, Széles kvartett révén.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását