2024. május 4. - Mónika, Flórián

A szexi szépségkirálynő félti a magánéletét

A napokban át kellett adnia Dammak Jázminnak a koronáját, de nincsen kétségbe esve. Továbbra is szeretne a médiában dolgozni.
2009. május 28. csütörtök 08:59 - HírExtra
Dammak Jázmin, egykori szépségkirálynő nagyon örül annak, hogy nem a magánélete miatt kerül a címlapokra, hanem a szépségével. Sok olyan lányt ismer, akik bizony botrányaikkal, szerelmeikkel, szakításaikkal kerülnek be a tévébe, vagy az újságok hasábjaira. Nagyon örül annak, hogy ő nem tartozik bele ebbe a körbe.

- Nem akarok neveket említeni, de volt hölgy, aki csak őszintén elmondta, bemutatta mindig az aktuális párját. Ez persze nem az ő hibája, de mivel ezek mind csak pár hónapos kapcsolatok voltak, és ő mindig csak őszinte szeretett volna lenni, ezért egy idő után úgy tűnt, hogy ő bizony egy „olyan” lány. – mesélte Dammak Jázmin a Tabu Tv riporterének.

Sosem beszél párjáról

Azt vallja, hogy egy kapcsolatban minden két emberen múlik, és a mindennapos problémákat nem szabad kitenni a kirakatba, főleg nem egy ilyen hatalmas kirakatba.

- A magánéletem túl nagy ár lenne azért, hogy hetente kétszer többet írjanak rólam az újságok. – tette még hozzá a szépséges modell.

Hiába telt le az egy év, és hiába kellett leadnia a koronát Jázminnak, nincsen elkeseredve. Nagyon szeretne a médiában elhelyezkedni, bár még nincsen állandó állása, reméli, hogy mihamarabb sikerül megállnia a saját lábán, és sikeresen elindulhat a karrierje. Emellett szeretné az iskolát is befejezni

Azt is elmesélte, hogy nem esett neki rosszul megválnia a koronától, mert egy olyan lánynak adhatta át, aki szerinte teljes mértékben megérdemelte a csillogó fejéket. Sokkal többet ért neki ez az egy év, amit a korona által kapott. Bár azt bevallotta, hogy szívesen megtartotta volna, kicsit úgy is érezte, hogy ez őt megilleti, hiszen a világversenyen mégis csak a tizenkettedik helyezést érte el, ami előtte magyar lánynak még nem sikerült.

Végül mégis átadta koronáját Jázmin, most várja a felkéréseket, amikben eddig sem szenvedett hiányt, s reméli, hogy ezentúl sem fog.
Forrás: HírExtra/tabutv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását