2024. május 3. - Tímea, Irma

Fábry Sándor tart a megmérettetéstől?

Hétfőn kerül megrendezésre a második Nemzeti Vágta, és Fábry Sándor aggódik, hogy balesetet fog szenvedni valaki a versenyen. Szerinte a Hősök tere nem felel meg ügetőpályának.
2009. május 27. szerda 10:59 - HírExtra
Hamarosan megrendezésre kerül a második Nemzeti Vágta, ahol a sztárok ismét megmérkőzhetnek egymással, és önmagukkal. Izgatottam várják már a futamot, de azért olyan is akad, aki kicsit tart a versenytől.

Többek között Fábry Sándor, és Kőbán Rita is az indulók között lesz. Mindketten tapasztalt ügetősnek számítanak a szakmában, de ennek ellenére egyikük sem bízza a véletlenre a győzelmet. A minap közösen gyakoroltak a Kincsem Parkban, hogy még jobb formába lendülhessenek a hétfői megmérettetésre.

Fábry Sándor kis súlyfelesleggel küszködik, de elárulta, hogy nem is veszi olyan komolyan ezt a versenyt.

- A Nemzeti Vágta futama nem vérre menő, hanem inkább jelzésértékű menet lesz, hiszen a Hősök tere alkalmatlan ügetőversenyre. Jobban örültem volna, ha egyenként, időre futunk, mert szerintem úgy biztonságosabb. Ezt az ötletet azonban elvetették, így egyszerre hárman leszünk a pályán. – mesélte aggályait Fábry a napilapnak.

Kőbán Rita már sokkal lelkesebb a vágtán illetően, de ez érthető is, hiszen először indul el rajta.

- Tavaly nem vettem részt a Nemzeti Vágtán, csak a tévében néztem. Idén felkértek a szervezők az indulásra, és lóimádó lévén erre nem mondhattam nemet. – mesélte az olimpiai bajnok.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását