2024. május 6. - Ivett, Frida

Másodállás:rendőrök is melóznak a Providentnek?

Rendőrök is dolgoztak, dolgoznak Baranyában a gyorskölcsöneiről ismert Provident Zrt.-nek Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere szerint - írta pénteken az Új Dunántúli Napló.
2009. február 20. péntek 09:15 -
Az uzsora ellen harcot hirdető községvezető négy ilyen, ugyanazon kapitányság állományába tartozó rendőrt is megnevezett, és a témában levelet írt a megyei és az országos rendőrfőkapitánynak, a rendészeti miniszternek, valamint a kormányfőnek.
Úgy véli, mindez etikai problémákat vet fel, mert hogyan intézkedhet egy faluban az a rendőr, aki néhány nappal azelőtt még pénzbeszedőként járt ugyanott.

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: rendőrök korábban valóban folytathattak másodállásban pénzügyi szolgáltatási tevékenységet parancsnokuk engedélyével, de idén január elseje óta baranyai rendőr nem kapott ilyen engedélyt. Pénzbehajtást pedig egyetlen, a megyei rendőrség állományába tartozó rendőr sem végzett és nem is végez.

Az Országos Rendőr-főkapitányság egyelőre nem nyilatkozott az ügyben - olvasható a baranyai napilapban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását