2024. május 10. - Ármin, Pálma

Túlsúly=több szex

Végre kiderült, hogy mi az összefüggés a testsúly és szexualitás között! A túlsúlyos nők bizony többször szexelnek, mint a normál méretűek! A kutatást Bliss Kaneshiro, a hawaii egyetemről, és Marie Harvey, oregoni professzor végezte. 8000 heteroszexuális
2008. november 14. péntek 20:22 - Hírextra
Vajon az eredmény megcáfolja az a sztereotípiát, miszerint ha a ducibbak nem végeznek aktív testmozgást, akkor a szexben is lustábbak? Sőt, még minőségi különbséget is kapcsoltak hozzájuk…

Harvey: „Mivel egyre több súlyproblémával küzdő ember él hazánkban, itt volt az ideje, hogy megvizsgáljuk ezt a kérdést.” Kaneshirot elsősorban az érdekelte, milyen mértékben vesznek részt ezek a nők a fajfenntartásban. A kérdésük tehát közös: mennyit szexelnek a teltebbek!

Az eredmény igenis ellentmond a közhiedelemnek! Kiderült ugyanis, hogy a súlyfelesleggel bíró hölgyek 92%-a folytatott a felmérés idején szexuális kapcsolatot, míg a karcsúbbaknak csak 87%-a.

Olyan nagy lelkesedés fogadta a kutatás végeredményét, hogy a szakemberek már tervezik a következőt. Abban arra keresik majd a választ, hogy a vékony vagy a duci nők élnek át intenzívebb orgazmust.
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását