2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Orgazmuslecke

A legtöbb férfi azt a hibát követi el, amikor ágyba bújik egy nővel, hogy csakis egy cél lebeg a szeme előtt: az orgazmus. Pedig így minden egyes ujj-, és nyelvmozdulat hiába... Valami mindig hiányozni fog ahhoz, hogy sokkoló, nedves és hangos élményt oko
2008. november 14. péntek 15:53 - Hírextra
A rossz hozzáállás

Tedd fel magadban a kérdést, hogyan közelítesz az orgazmus témához. Már az elején kitűzöd a célt: mindenáron kielégülés? Na, itt a hiba. Ezért tanulják ki a pasik a legbiztosabbnak tűnő technikát, aztán mégsem jön össze. Sajnos az, aki határozottan, és csakis az orgazmusért szexszel, nem lehet sikeres! Furcsán hangzik, tudom, pedig igaz.

Ha ugyanis így lépsz be a hálószobába, nem vagy felszabadult, meg akarsz felelni egy nagy elvárásnak. Az agyad az egész testednek azt üzeni: muszáj, hogy meglegyen! Ez a nyomás stresszt okoz, ami pedig alaposan megzavarja majd az intim pillanatokat. Megérzi ezt rajtad kívül a partnered is, és bármit is tesz, nem jut el a csúcsra.

A stressz hatásai

A te elvárásod a másikra is nyomást gyakorol, feszült lesz, nem tud elélvezni. Ez visszahat rá, mint az ördögi kör, és te még idegesebb leszel, hogy miért nem sikerül.

A megfelelő hozzáállás

Itt jön tehát a nagy csavar! Ha orgazmushoz akarod juttatni a másikat, ne erre koncentrálj! Azt kérdezed, hogy akkor meg mire? Hát, hogy maga a művelet örömet okozzon! Ez járjon a fejedben, ne a görcsös próbálkozás!

Kommunikáció

Minden nőre érvényes technikát lehetetlen mondani. De van egy dolog, ami segít, ez pedig a beszélgetés. Derítsd ki, melyik mozdulatod esett jól neki, melyik kevésbé. Lehet ez szex közben, vagy egy külön kis beszélgetés során. A szavakon túl a test jelzései is sokat elárulnak. Olvass a mozdulataiból, arckifejezéséből! Meglátod, ha nyíltak vagytok, minden gördülékenyebben megy majd.

folyt. köv.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását