2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Mire jó a szex-játék?

Szexuáis életed lapos, és feszélyezett? Hiányzik az intimitás a kapcsolatodból? Egy kis újítás és meglepetés mindkét esetben csodákra képes! A segítség egy karnyújtásnyira van: szex–shop.
2008. november 10. hétfő 07:51 - Hírextra
Ma már minden sarkon találsz szex–shopot. Ha mondjuk izgalmas fehérneműre vágysz, létezik akár műpénisszel, akár művaginával felszerelt. Postán is megrendelheted, így csakis az illetékes kezekben landol. Emberek ezrei használják saját kielégítésükre, vagy közös élvezetekért.

Ha nem akarsz rögtön a legvadabbal kezdeni, fogj egy vibrátort! Talán arra nem is gondoltál eddig, hogy mi is ennek a valódi szerepe. Ellazulni és elérni a tökéletes izomállapotot, az orgazmusért! Mert szerencsére ma már csak a teljesen fanatikusok gondolják, hogy a maszturbálás vétek. Nemcsak ártalmatlan, de hasznos tevékenység is! Tökéletes módja a stressz-oldásnak, és segít elviselni a magányt is. De van még valami, ami ennél is többet ér: megismerheted a tested, és szexuális igényeidet.

Megvan a kedvenc önkielégítési technikád? Akkor nincs más dolgod, mint elmondani azt a partnerednek is. Az eredmény a garantált élvezet, sőt ehhez adódik még a partnered személyes teljesítménye is!

A szex képes problémákat megoldani, szóval nincs más dolgod, mint beújítani!
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását