2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Beckenbauer:"Gattusot a Bayernbe!"

Franz Beckenbauer szerint a friss német futballbajnok Bayern München számára tökéletes megoldás lenne Gennaro Gattuso leigazolása. A német sztárklub elnöke a szerdai Gazzetta dello Sportban nyilatkozva állt ki az AC Milan kiváló középpályásának mielőbbi s
2008. május 7. szerda 13:44 - Hírextra

A Beckenbauer-interjú előtt néhány nappal jelentette ki Gattuso, hogy a mostani idény végeztével átgondolja jövőjét, igaz, Angliát, és nem Németországot említette mint lehetséges célországot, ahol folytatni kívánná pályafutását. Váltási szándéka nyilván összefügg azzal, hogy a Milan a mostani szezonban múltjához mérten méltatlanul szerepelt: címvédő létére már a nyolcaddöntőben kiesett a Bajnokok Ligájában, az olasz bajnokságban pedig legjobb esetben is már csak a negyedik lehet.

"Igaz, hogy Gattuso elhagyja Milánót? Én kedvelem őt. Fontos játékosa lenne a Bayernnek a Bajnokok Ligájában. Vagy még inkább: tökéletes lenne a Bayern számára" - mondta Beckenbauer, aki leszögezte ugyanakkor, hogy a német együttes olasz támadója, a 21 bajnoki gólt szerző Luca Toni nem eladó.

"Nagyon örülünk neki, hogy nálunk van, ő a mi gólgyárosunk. Toni fog segíteni abban, hogy a Bayern mielőbb megint BL-t nyerjen" - nyilatkozta a müncheni klub első embere.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását