2024. május 16. - Mózes, Botond

A Milannak drukkolnak az Inter szurkolói

Egész Olaszországot a szombat esti római csúcsrangadó tartja lázban. Tottiék a Milant látják vendégül az Olimpicóban. A tét mindkét csapat számára óriási. A találkozót az Inter és a Fiorentina drukkerei is árgus szemekkel figyelik.
2008. március 15. szombat 12:22 - Hírextra
Amennyiben a Roma nem nyer, minden bizonnyal búcsút mondhat bajnoki álmainak. A farkasok pénteken még a Bajnokok Ligája nem túl kedvező sorsolásával voltak elfoglalva (Tottiék a Manchester Uniteddel meccselnek a legjobb nyolc között), de szombattól Luciano Spalletti mester szerint már minden játékosának a Milanon jár az esze.

- Mindenkinek tisztában kell lennie azzal, hogy a Milan egyáltalán nincs rossz formában. Az utolsó tíz bajnokijukból hetet megnyertek, a többit döntetlenre hozták. Minden játékosomnak százszázalékot kell hoznia, különben bajban leszünk - figyelmeztetett Spalletti.

A túloldalon is fontos lenne a győzelem, hiszen Carlo Ancelotti együttese egy pontra van a negyedik helyen álló Fiorentinától, amely - immáron lehetséges, hogy Mutuval - a Genoát látja vendégül. Visszatérve a Milanra: a piros-feketék brazil aranylabdása is belátta, hogy jelentős változásokra van szükség a csapat háza táján.

- A Milannak meg kell értenie, hogy egy ciklus véget ért, és egy teljesen új korszakot kell kezdenie. Mindenki számára eljön az a nap, amikor be kell fejeznie a pályafutását, és ez alól természetesen én sem leszek kivétel. Olyan fiatalokat kell igazolnunk, akik hosszú távon tovább tudják vinni a jelenlegi gárda győztes mentalitását, mert csak így lehet ismét sikeres a csapat - mondta Kaká. A Rossonerik az újabb sérvvel küszködő Pippo Inzaghi nélkül utaztak el Rómába.

A piros-feketék másik riválisa, a harmadik helyen álló Juventus a Napoli ellen lép pályára a Delle Alpiban. A címvédő Inter - az immáron biztosan maradó Roberto Mancinivel a kispadon - a Palermót fogadja. Ha a kék-feketék nyernek, és a Roma kikap a Milantól, gyakorlatilag Milánó mindkét felében lehet ünnepelni.

Serie-A, a 28. forduló programja:

Sampdoria-Catania
Atalanta-Empoli
Fiorentina-Genoa
Udinese-Lazio
Roma-Milan
Juventus-Napoli
Internazionale-Palermo
Livorno-Parma
Reggina-Siena
Cagliari-Torino
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását