2024. április 29. - Péter

Londonban a Milan

Az Arsenal és a címvédő AC Milan révén két nem túl jó formában lévő gárda méri össze tudását a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntő szerdai játéknapjának rangadóján. A hazai Ágyúsok szombaton, amikor 4-0-ás vereséget szenvedtek Manchester Unitedtől.
2008. február 19. kedd 14:07 - Hírextra
  A francia mesternek azonban nemcsak a teljesítménnyel akadhat gondja, hanem a sok hiányzóval is, hiszen a keretéből 12 játékos küzd kisebb-nagyobb sérüléssel.

Ennek ellenére a szakemberek szerint mégis a londoniak várják esélyesként az összecsapást, már csak azért is, mert legutóbbi 17 hazai BL-meccsükön veretlenek maradtak.

A Milan szintén komoly problémákkal küzd. A bajnokságban továbbra is bukdácsol a csapat, így a bajnoki címre szemernyi esélye sincs, sőt a jövő évi Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyért vívott küzdelemben is egyelőre hátrányban van a Fiorentinával szemben. Emellett egész idényre kidőlt a sorból Ronaldo, de a kapusposzton is gondok vannak, hiszen Dida hát-, Zeljko Kalac pedig ujjsérülése miatt nem szerepelhet a nyolcaddöntő első mérkőzésén. A harmadik számú hálóőr, Valerio Fiori pedig 2003/04-es szezon óta nem védett.

"Nem hiszem, hogy Kalac felépülne a meccsig. A kapusnak az ujjai nagyon fontosak, de megnézzük a kedd esti edzésen, ha nem tud gyakorolni, akkor biztosan Fiori játszik" - mondta Carlo Ancelotti vezetőedző.

Talán az egyetlen jó hír az olasz tréner számára, hogy a másik brazil csatára, a 18 éves Pato visszatérhet bokasérülése után, így pótolhatja Ronaldót.

Szerdán a további három mérkőzésen a Barcelona a Celtic Glasgowhoz, a Manchester United az Olympique Lyonhoz, az UEFA Kupa-címvédő Sevilla pedig a Fenerbahcéhoz látogat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását