2024. március 29. - Auguszta

Horváth Ágnes villámpályázatokon dönt számos vezetői posztról

Menesztésének bejelentése után írt ki pályázatot Horváth Ágnes egészségügyi miniszter állami kórházak, valamint az Országos Tiszti Főorvosi Hivatal vezető posztjaira, de meghirdette a tárca könyvelői, illetve költségvetési osztályvezetői állását is - írta
2008. április 10. csütörtök 08:34 - Hírextra
Az egészségügyi miniszter által kiírt pályázatok értelmében az Országos Onkológiai Intézetbe, valamint az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetbe gazdasági igazgatót, az Országos Sportegészségügyi Intézetbe pedig gazdasági főigazgató-helyettest neveznének ki. Emellett meghirdették az Országos Tiszti Főorvosi Hivatal (OTH) igazgatói és gazdasági főigazgatói posztját, valamint az Egészségügyi Minisztérium könyvelői és költségvetési főosztály-vezetői állását. A pályázati kiírásokat azután jelentették meg, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök március 29-én, az MSZP országos pártértekezletén bejelentette: április 30-i hatállyal meneszti Horváth Ágnes SZDSZ-es szakminisztert - olvasható a cikkben.

A fontos pozíciók betöltésére vonatkozó pályázatokat meglepően rövid beadási és elbírálási határidővel hirdették meg, így Horváth Ágnes még távozása előtt dönthet a kinevezésekről - írta a Magyar Nemzet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását