Horváth Ágnes villámpályázatokon dönt számos vezetői posztról

Menesztésének bejelentése után írt ki pályázatot Horváth Ágnes egészségügyi miniszter állami kórházak, valamint az Országos Tiszti Főorvosi Hivatal vezető posztjaira, de meghirdette a tárca könyvelői, illetve költségvetési osztályvezetői állását is - írta

Az egészségügyi miniszter által kiírt pályázatok értelmében az Országos Onkológiai Intézetbe, valamint az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetbe gazdasági igazgatót, az Országos Sportegészségügyi Intézetbe pedig gazdasági főigazgató-helyettest neveznének ki. Emellett meghirdették az Országos Tiszti Főorvosi Hivatal (OTH) igazgatói és gazdasági főigazgatói posztját, valamint az Egészségügyi Minisztérium könyvelői és költségvetési főosztály-vezetői állását. A pályázati kiírásokat azután jelentették meg, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök március 29-én, az MSZP országos pártértekezletén bejelentette: április 30-i hatállyal meneszti Horváth Ágnes SZDSZ-es szakminisztert - olvasható a cikkben.

A fontos pozíciók betöltésére vonatkozó pályázatokat meglepően rövid beadási és elbírálási határidővel hirdették meg, így Horváth Ágnes még távozása előtt dönthet a kinevezésekről - írta a Magyar Nemzet.
Forrás: MTI