2024. április 30. - Katalin, Kitti
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Kangyal Balázs: Figyelni kell a litvánokra!

A magyar jégkorong-válogatott ma délután a litvánokkal mérkőzik meg az olimpiai előselejtező torna utolsó fordulójában.
2008. november 9. vasárnap 13:47 - Hírextra
A szerbek és a horvátok legyőzése után a litván együttes ellen mérkőzik meg Pat Cortina gárdája. A két hibátlan együttes összecsapásának győztese nyeri a csoportot és jut a februári selejtezőkörbe. Bár a mieink simán nyerték első két találkozójukat, Kangyal Balázs szerint nagyon komoly kihívás lesz a litvánok legyőzése.

- Az a gárda, amely jó pár éve az orosz iskolát követi, biztosan komoly csapattal tud kiállni ellenünk. Azt nem tudom, hogy hol tartanak a felkészülésben, a csapatépítésben, de láttam őket játszani a világbajnokságon és évről évre egyre javulnak, azt akarják elérni, hogy még egy volt szovjet tagállammal több legyen az A csoporthoz sorolt együttesek között. Még nem tartanak ott, ahol mi tartunk, de ha nagyon a mélyre nézünk, akkor látszik, hogy sok játékosuk van, sok pályájuk, komoly lehetőségeik, vagyis előbb-utóbb számolniuk kell a litvánokkal az A csoportos csapatoknak is - mondta a magyar válogatott kiválósága.
Forrás: Samsung Sport
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását