2024. április 30. - Katalin, Kitti
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Konzílium Ronaldo bokájáról

A Manchester United orvosi stábja Lisszabonba utazott, ahol találkozott a portugál labdarúgó-válogatott doktoraival és Cristiano Ronaldóval, hogy megvizsgálják a játékos sérült bokáját.
2008. július 3. csütörtök 12:03 - Hírextra
A konzíliumra azért volt szükség, mert a 23 éves szélső a nemzeti együttes Európa-bajnoki negyeddöntős búcsúját követően úgy nyilatkozott, hogy bokája három hónapja sérült és operációra lesz szüksége. Az orvosi stábok azonban egyelőre nem határoztak arról, szükséges-e a beavatkozás.
Ronaldo titokzatos sérülése mellett jövője miatt szerepel folyamatosan a címlapokon, ugyanis a Real Madrid bármit megtenne, hogy elcsábítsa a Manchester Unitedtől. A klasszis futballista szerdán a jövőjét firtató kérdésre annyit mondott a portugál televízióban, hogy erről nem fog beszélni.
Ronaldo az előző szezonban megnyerte az angol bajnokságot és a Bajnokok Ligáját a Vörös ördögökkel, a nagy menetelésből pedig 42 góllal vette ki a részét.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását