2024. április 30. - Katalin, Kitti

Spanyolország nem tárgyal Ronaldoval

Ramón Calderón, a Real Madrid elnöke szerint a Manchester Unitednek semmilyen bizonyítéka nincsen arra, hogy a spanyol klub Cristiano Ronaldóval tárgyalna.
2008. június 10. kedd 13:09 - Hírextra
A Bajnokok Ligája-győztes manchesteriek hétfőn nyújtották be hivatalos panaszukat a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséghez (FIFA) a Real Ronaldo megszerzésére irányuló lépései kapcsán. Szerintük ugyanis a spanyol főváros elitklubja mindent elkövet annak érdekében, hogy a portugál támadót rávegye jelenlegi szerződése felbontására, noha többször jelezték a madridiaknak, hogy Ronaldo nem eladó.

"Nincs bizonyítékuk, mert nincs is miről. Sajtópletykákra alapoznak, de mi tudjuk, hogy az igazolásra nincs lehetőség, hiszen a Manchester nem akarja Ronaldót eladni" - mondta Calderón.

A Real Madrid májusban többször is jelezte, hogy szeretné megszerezni a gólerős játékost, aki maga is számtalan alkalommal úgy nyilatkozott, hogy szívesen költözne Madridba.

Pekka Odriozola FIFA-szóvivő hétfőn csupán annyit mondott, hogy megnézik, mi szerepel a beadványban, s azt követően döntenek a teendőkről.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását