2024. május 2. - Zsigmond
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

10 jel, amiből tudhatod, hogy tetszel neki

Nem olyan könnyű valaki tudtára adni, hogy tetszik. Ugye? De van néhány jel, amiből egyértelmű, hogy bejössz neki!
2008. április 3. csütörtök 21:10 - Hírextra
1. A felsőteste

A pasik szeretnek hatalmasnak és erősnek tűnni a nő előtt, akit kiszemeltek! Ezért irányítsd a tekinteted a vastag karjára, az izmos hátára, vagy a széles vállára! Ettől büszkeség tölti el, és vonzóbbnak érzi majd magát!

2. Az ujja

Ugye megfigyelted már, hogy a férfiak a zsebükbe dugják a hüvelykujjukat, mikor állnak. Na, mindezt azért, hogy a tekintetedet a nadrágjára, és annak tartalmára irányítsa! Kísérletek igazolják, hogy a nők ösztönösen a pasi két lába közé néznek legelőször, amikor szembe jön velük az utcán. Ha észre veszi, hogy a hüvelykujja irányába nézel, tudni fogja, hogy tetszel neki!

3. A hangja

Mi az, amivel egy pasi kitűnhet egy falka férfi táraságából? A hangja! Ha megemeli a hangját, egyértelműen fel akarja hívni magára a figyelmet. Talán épp a tiédet….

4. A szeme

Az emberek beszélgetés közben leginkább a másik szemébe néznek, néha-néha a szájára pillantva. Minél vonzóbbnak találod a másikat, annál többször nézed a száját, így a szemed folyamatosan egy háromszöget ír le: két szem és ajkak!

5. A füle

A pasi, akinek tetszel, nemcsak meghallgatja, amit mondasz, de meg is jegyzi! Majd megismétli, persze már a saját stílusában! Aki tetszik, annak átveszd a stílusát! Ez a nőkre, és a férfiakra egyaránt vonatkozik!

6. A testtartása

Ha két ember tetszik egymásnak, akkor nemcsak a beszédet, de a testtartást is átveszik egymástól. Ha ülsz, épp veled szemben teszi le a sörét; ha állsz, ő is felkel; ha kezeidet az asztalon hagyod, ő is követni fogja!

7. Ahogy szólít

Gyakran mondja ki a neved, beszélgetés közben? Jó jel. Ez annak a jele, hogy csak rád figyel, csak neked beszél! Intimitás és személyesség!

8. Az érintése

A pasik nem szívesen érintik meg sem a barátaikat, sőt még a szeretteiket sem! Ezért ha megérint, megsimogatja a karodat, egyértelműen tetszel neki!

9. A haja

Hátrasimítja a haját, és ha hosszú, akkor feltűnően összeköti? Ezzel akarja mutatni a nőnek, hogy micsoda férfi ő. Olyan, aki odafigyel magára! A kicsi, de feszes copf az erős jellemértől árulkodik!

10. A stílusa

Ha próbál mosolyt csalni az arcodra: legyen az néhány vicces történet vagy apró ugratások, fel akarja hívni magár a figyelmét! Egymás ugratása már óvodában is sokat jelentett, felnőtt korban, pedig egyértelmű jelzés!

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását