2024. április 25. - Márk

Tóth Vera szingli, de jól van

A szingli énekesnő salátáival csen egy kis boldogságot életébe, amíg nem találja meg az igazit. A gyönyörű hangú énekesnő Dobival való szakítása óta még mindig egyedülálló, annak ellenére, hogy számtalan udvarlója akadt a közelmúltban. Mostanában csak a z
2008. április 2. szerda 14:10 - Hírextra
- Nincs párom, de jól érzem magam. Szerintem szakítás után minden nő megérdemel egy kis időt, hogy felerősödjön, és csak magával foglalkozzon. Kilenc hónapja nincs kedvesem, és körülbelül három hónapja érzem, hogy túl vagyok a szakításon. Azóta rengeteget bulizom, kirándulok, elfoglalom magam – vallja be Tóth Vera, énekesnő.

Vera egyáltalán nem szomorkodik, ugyanis mindig van valaki, aki mellette áll.

- A barátaim, a szüleim és a testvérem soha nem hagynak unatkozni. Rengeteg szeretetet kapok tőlük. Persze nem mondom, hogy esténként nem gondolok arra, hogy jó lenne valakihez hozzábújni, de tökéletesen érzem magam így is. A felesleges energiáimat pedig sétába, vagy egy jóízű baráti beszélgetésbe fektetem – árulta el a Netbulvárnak Vera.

Az énekesnő és baráti köre - egy 7 főből álló keménymag: köztük Keleti Györgyi és Mujahid Zoltán – mindig csavarognak.

- Legutóbb húsvétkor utaztunk a szülővárosomba, és egy őrületes bulit csaptunk, asztalon táncolással és minden egyébbel. Másnap a tóparton sétálgattunk, gyerkőcöket és nyuszikat dögönyöztünk. Csak a tesóm hiányzott nagyon, aki Ausztráliába utazott.

A látszat ellenére Veránál sem tökéletes azért minden…

- A korombeliek élete még felhőtlen, én rengeteget dolgozom, magamat menedzselem, és sok stresszel jár ez a feladat. Az új lemez körül is több problémával kellett szembesülnöm. Remélhetőleg májusban már a boltokban lesz, de sajnos két hétig torokgyulladásom volt, így a feléneklés csúszott.

Ráadásul Vera önellátó, így a szereplések mellett a házimunkák is várják otthon. Ezek közül a főzést szereti a legjobban. Idő híján általában gyorsan elkészíthető ételeket választ. A saláták a kedvencei, de a barátait már komolyabb finomságokkal főzi meg.

- Imádom a salátát, mindig könnyűnek érzem magam tőle. Sajnos ha levegőt veszek, attól is meghízom, ilyen az alkatom, de nem a diéta miatt eszem sok zöldséget. Készítettem már sáfrányos pulykát is, ami egy elég bonyolult étel, rengeteg hozzávaló kell hozzá. Van mikor nem sikerül elsőre, ám én mindent addig próbálok, amíg az nem lesz olyan, amilyennek elképzeltem.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását