2024. május 2. - Zsigmond

Csajozós dumák, amelyekkel biztosan bevágódsz

Nem túl hatásos előre legyártott szöveggel csajozni. A nő azt fogja gondolni, hogy nincsenek önálló gondolataid, vagy hogy csak szex céljából ismerkedsz! De a kezdő lökést mi adjuk meg! Figyelj!
2008. március 28. péntek 12:38 - Hírextra

A kész szöveg helyett inkább a kreativitásodra, és a saját vonzerődre támaszkodj, ne a bevált klisékre, így az ágyához is közelebb juthatsz!

A következő 10 segítség sem kész, idióta beszólást rejteget, inkább csak a kezdő lökést adja meg. Arra az esetre szolgál, ha képtelen vagy megszólítani a kiszemeltedet. Arra ne számíts, hogy szavaidtól minden nő rád veti magát, de ha sikerül mosolyt csalnod az arcára, ha beszélgetésbe kezdtek, akkor már sikeresnek mondhatod magad!

Olyan helyzetekre fogalmaztunk meg ötleteket, ahol valószínűleg elszáll a bátorságod!

10. „Foglalt ez a hely?”

Ártatlan, udvarias, sármos. Mindössze egy feltétele van: legyen a nő mellette egy üres hely. Csak akkor van gond, ha foglalja valakinek. Persze, ez a kérdés még messze van a céltól, de kitűnő alkalom arra, ahogy közelebb kerülj hozzá, amikor egyedül van.

9. „Jössz táncolni?”

Remélem, van ritmusérzéked, ha ezzel próbálkozol. Ha nincs meg ez a képességed, akkor igyekezz beszélgetésbe elegyedni a zenéről, a DJ-ről. Ez az egyik leghatásosabb, mert a lányok szeretnek csacsogni, és megcsillanthatod nemcsak tánctudásodat, hanem intellektuális képességeidet is.

8. „Meghívhatlak egy italra?”

Az ital típusa függ az alkalomtól, de a leggyakoribb egy pohár bor, egy pina colada, vagy akár egy sör. Mindegy, hogy hol vagytok, ezt a kérdést bármikor bevetheted. És igencsak alkalmas arra, hogy megcsillanthasd képességeidet!

7. „Gyakran vagy itt? Tudnál nekem segíteni?”

Nem, ez nem elcsépelt, csak megfelelő komolysággal kell előadnod! Hihető, hogy nem tudod, melyik ételt, ital rendeld meg. Ezekben a kérdésekben a nők jobbak, és még imponál is neki, hogy segítséget kérsz tőle. Ha elkezditek megbeszélni a véleményeteket, könnyen kialakul egy mélyebb beszélgetés.

6. „Ne haragudj, de szükségem lenne rád!”

Vicces, de hatásos lehet, ha egy fogadást szeretnél megnyerni, ha nem tudod egy dalnak, vagy egy italnak a nevét. Kitűnő alkalom, hogy megtudd a véleményét, ízlését és egyáltalán a reakcióját ilyen esetekre. Fontos, hogy mutass hálát a segítségéért, és vedd komolyan a döntését! Különben épp az ellenkezőjét éred el annak, amit akartál.

5. „Nem találom ezt a helyet. Te ismered?”

Célszerű olyan helyszínt választani, ami a te ízlésednek megfelel, így könnyen kiderül, passzoltok-e. Szerencséd van, ha neki is tetszik, így ismét csak alkalom adódik a beszélgetésre. Ha neki nincs ínyére a hely, ne kezdj el szabadkozni. Helyette üsd el egy poénnal és vidd tovább az ismerkedést!

4.„Úgy látom, szeretnél beszélgetni!”

Akármennyire is bugyutának tűnik, hidd el, mosolyt csal majd az arcára. Egyike a legjobb hangulatoldónak, és ha határozottan lépsz hozzá, még spontánul is hat. Az, hogy milyen témát dobsz fel, már csak rajtad múlik. Először is kezdd a miértekkel! Miért itt, ekkor? Hallgatni is tudni kell, ezt szeretik a nők. És ne feledd! Csak lazán és könnyedén!

3. „Lehetek a kísérőd?”

Ha látod, hogy egy nő lassan sétál (és nem loholva rohan egy időpontra), akkor menj oda hozzá! Ez udvarias forma, és valószínűleg nem utasít majd el! Ismét egy remek helyzet, és egy remek lehetőség!

2. „Imádom ezt a …(itt egy ruhadarabot nevezz meg!)”

A nők sokat foglalkoznak a megjelenésükkel, és ez a bók nagyon jól fog esni. A szimpátia rögtön meglesz, hiszen elismerést kap, nem hiába csinosította ki magát! Javasolt előtte egy kicsit tájékozódni az aktuális női divatban, nehogy egy retro bulira készült ruhát nevezz hipermodernnek!

1. „Csak gondoltam tudnod kell, mennyire édes a (itt jöhet egy testrész)!”

Mielőtt megszólalsz, gondol át, mi legyen az! De a mosolya, az orra, vagy a szeme mindig beválik! De ne hízelegj, mert az rögtön kiderül, és nevetségessé válhatsz! Legyél őszinte, és nézd meg jól a lányt, mielőtt megszólítod! A nők ugyanis mindig megérzik, mikor gondolod komolyan a mondandódat, és mikor füllentsz!

Emlékeztetőül!

Ne feledd, ha átlátszó dumával közelítesz, szemrebbenés nélkül túllép rajtad! Okosan csináld, hogy könnyen eljuss a következő fokozatra! Sose mondj olyat, aminek az ellenkezőjét gondolod, mert egy ilyen rövid beszélgetés alatt előbb-utóbb kibukik! És akkor elbúcsúzhatsz a szép reményektől!



Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását