2024. április 30. - Katalin, Kitti
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A tükör a szellemvilág kapuja?

A lakások állandó kelléke olykor rossz helyen tanyázik, és engedélyt ad a túlvilági látogatóknak. Tanuld meg használni a tükröt! A tükör hosszú évszázadok (egyesek szerint évezredek) óta rejtélyes tulajdonságokkal vonzza magához a titkok kutatóit, az erőt
2008. március 3. hétfő 13:54 - Hírextra
A kezdetekben a tisztánlátás, koncentráció, a tükör mágikus lehetőségei (például mások befolyásolása vagy elhunytakkal való kapcsolatfelvétel), majd később a meditáció és a gyógyítás lehetőségéért is kézbe vették.

Komoly tudással rendelkezők tudják, hogy a megfelelőképpen felkészített tükör egy kapu, amelyen keresztül, többek között, az asztrálvilág lényei is bejöhetnek és ez nem veszélytelen a mágusra sem, vagyis: a tükörvilág nem lakatlan…

A tükröket – különleges képességeik miatt – mindig is tiszteletben tartották:
A Feng Shui szerint a hálószobában például nem szabad tükröknek lennie, mert alvás közben a lélek kiszáll a testből (a legtöbb keleti vallás az álmokat testen kívüli élményeknek tartja) és ilyenkor a lélek eltévedhet, megzavarhatják a tükrök. Vagy ha ravatal volt a szobában, a tükröket teljesen letakarták, hogy a halott lelke „vissza ne forduljon, el ne tévedjen az útján”.

Tükörhasználat szabályai

A tükörmágiának pontos, részletes feltételei vannak. Ha úgy érzed, valamiért különös vonzódásod van a tükrökhöz, érdemes kellő önismerettel, félelemnélküliséggel felvértezned magad! Ezek nélkül a tükörmágia lehetőségei és esélyei helyett, a veszélyek megismerésében lehetnének komolyabb tapasztalataid.

Bármilyen sík, tükröződő felület alkalmas a tükörmágiához, gondolj csak a vízfelületre! Mégis a legjobb a tükör. Mint minden ceremonális mágiánál, úgy itt is fontos, hogyan használjuk a beavatott tárgyunkat. A tükörbe úgy érdemes belepillantani, hogy a saját képmásunkat lássuk benne. Ha a szög nem megfelelő, akkor – a tükörmágia szempontjából – nem érdemes folytatni a gyakorlatot.

Ha fontos a fizikális, asztrális, mentális léte

Ne használj az egész test mutatására alkalmas nagy tükröt! Még beavatott nagymestereket is érhet meglepetés, de ők legfeljebb ezt tapasztalatszerzésnek hívják. Kezdetben elég egy kisebb kézitükör is. A tükörmágiához szükségünk van a világosságra – fény nélkül tükörképet nem lehet elvárni, és nem mindegy az időpont sem.

Félelemmentesség

Tükörmágia érdekel? Felejtsd el a félelmet! A gyakorlat végzése közben, amikor a kapu megnyílik, időnként ijesztő dolgok történhetnek: korábban élt, illetve más lényekkel találkozhatsz, hallhatsz kopogásokat, reccsenéseket, léptek zaját, sóhajokat, később beszédet. A hőmérséklet is megváltozhat körülötted.

Nézz a tükörbe!

Ezt mondjuk, ha valakit szembesíteni akarunk önmagával, ami – valljuk be – magunknak sem könnyű! Ezért csak azoknak javasolom a tükörrel való munkát, aki először komoly önvizsgálaton és személyiségfejlesztésen vett részt, fizikális, mentális, pszichés egészsége kifogástalan.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását