2024. április 30. - Katalin, Kitti

Szellemek a házban

Alvás közben gyakran olyan jelenéseket látunk, melyek rettegéssel töltenek el. Pedig a félelem alaptalan, túlvilági vendégeink nem bántani akarnak, csak képtelenek elszakadni régi otthonuktól.
2008. január 13. vasárnap 22:04 - Hírextra
Nemcsak a hollywoodi horrortörténetekben válhat valóra, hogy egy új házba költözve furcsa jelenségek szemtanúivá válunk. A hangsúly nem az "új" jelzőn van, sokkal inkább azon, hogy mi történt a lakásban a tulajdonosváltás előtt.


- Soha ne költözz olyan lakásba, ahol korábban meghalt valaki - mondta egyszer egy sokat látott, idős hölgy, mikor meglátogatta fiatal barátnője. - Még a régi bútorok is bevonzhatnak olyan erőket, amelyekre nem is számítottál.


Talán nem kell minden háztól félnünk, hiszen a harminc, ötven vagy akár százéves épületek is lehetnek tiszta légkörűek. De ha régebbi lakói nem természetes halállal haltak, vagy túlságosan ragaszkodtak lakhelyükhöz, van okunk feltételezni, hogy a hely negatív energiákkal van tele.


- Egy éjszaka álmomat nagy fényesség törte meg, emiatt fel is ébredtem, mert azt hittem, hogy valaki felkapcsolta a lámpát, de teljesen sötét volt a szobában. Becsuktam a szemem, és láttam egy embert, akit nem ismertem. Megijedtem tőle, de sem mozdulni, sem megszólalni nem tudtam. A szüleim is vele álmodtak, és később kiderült, hogy egy idős házaspár lakott a házunkban, mielőtt beköltöztünk. Az idős nő és férje ott halt meg - mesélte élményeit egy amerikai fiú.


A házban furcsa dolgok történtek, tárgyak tűntek el, edények és tányérok estek le anélkül, hogy valaki hozzájuk ért volna. Éjjelente a villany is magától feloltódott, és olyan neszeket hallottak a ház lakói, mintha valaki mászkálna a konyában, de amikor ellenőrizték, senkit sem találtak a világos helyiségben.


A szellemvilágra érzékeny emberek gyakran alszanak nyugtalanul vagy ébrednek fel hajnalban, de az is előfordul, hogy a lakásban zajló szellemjárás kivetítődik álmainkra. A fent említett történetben a lakók azt feltételezték, hogy az elhunyt néni haragudott, amiért átrendezték a házat, ezért éjjelente nekiállt rendet rakni.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását