2024. április 30. - Katalin, Kitti

Visszatérnek a halottak?

Szeretteink akaratát a síron túl is tisztelni kell, ha készek rá, úgyis kapcsolatba lépnek velünk. A szellemidézés amellett, hogy előidézheti a kóbor lelkek beköltözését az élők testébe, a poltergeist jelenségeket is bevonzhatja.
2008. február 14. csütörtök 23:21 - Hírextra
A kopogó szellemek igencsak megzavarják a ház lakóinak nyugalmát, ugyanis amellett, hogy "hangosak", jó játéknak tartják a tárgyak hajigálását és az elektromos szerkezetek piszkálását is.

Ha hirtelen hőmérséklet-változást észlelsz, vagy rendszeresen máshol találod a lakás bútorait, tárgyait, esetleg magától ki-be kapcsol a tévéd, biztos lehetsz benne, hogy segítséget kell hívnod a kopogó szellemek elűzésére. Uza Gitta, parapszichológus elmondása szerint sajnos olyan is megesett már, hogy a szeánszot követően öngyilkosságot követtek el a kísértők áldozatai.

– Nem szerencsés zaklatni az elvesztett rokonokat sem, mert akadályozhatjuk őket abban, hogy átlépjenek a túlvilágra. Főleg akkor van erre nagy esély, ha nem telt le a 42 nap, és hiába is próbálna az elhunyt eltávozni, ha visszarántják a földre. Ezért én meg szoktam várni, amíg a lelkek maguktól jelentkeznek nálam – mondta el Uza Gitta a Mágiamániának.

A parapszichológusnő elmondása szerint természetesen a kapcsolatfelvétel utáni vágy akkor is jelen van, ha várunk a szeretett személy jelentkezésére. Amikor hagyjuk, hogy hozzátartozónk elvégezze feladatait a 42 nap során, és megnyugodva, letisztult lélekkel lépjen kapcsolatba velünk, nem mormolunk negatív mantrákat, nem kellenek eszközök.

Ilyenkor azt az energiát hívjuk segítségül, amelyben hiszünk, amelyet a világ irányítójának tartunk. A mindenek felett álló erőtől kérhetjük, hogy segítsen információhoz jutni minket a szeretett személyről, és egyszer csak megérkezik a jel, hogy kapcsolatba léphetünk az elhunyttal. A kommunikációban segítségünkre lehet egy médium.

– Onnan tudhatjuk, hogy asztrális síkon bolyongó szellem jelentkezett, hogy percre pontos, részletes előrejelzéseket ad a jövőbeli eseményekről, és mindezt fenyegetően közli. A letisztult lelkű szellemek csak jeleket adnak, és utalnak arra, ami történhet, ők inkább rávezetnek bennünket az események várható alakulására.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását