2023. október 1. - Malvin
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az MDF-nél betelt a pohár

A Magyar Demokrata Fórum elvárja, hogy a kormány szigorítsa meg a színesfém-kereskedelem szabályait, az annak betartása fölötti ellenőrzést és vegye figyelembe a párt már benyújtott javaslatát - írja Herényi Károly frakcióvezető közleményében annak kapcsá
2007. november 3. szombat 13:56 - Hírextra
Herényi Károly véleménye szerint a jelenlegi törvényi szabályozás inkább segíti, mint elriasztja a tolvajokat, ezt bizonyítja, hogy az elmúlt esztendőben megsokszorozódott a színesfém lopások száma. A törvényi szigorításra addig kerüljön sor, amíg tömegbaleset vagy katasztrófa nem következik be a mára már mindennapossá vált fémtolvajlásból - olvasható a közleményben.

Az ellenzéki politikus emlékeztetett arra, az MDF már három éve kitartóan és folyamatosan harcol a színesfém-kereskedelem törvényi szigorításáért.

Az MDF meg van győződve arról, hogy a szoborlopások oka a pár tízezer forintos egyedi haszonszerzés - áll a dokumentumban.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását