2024. május 4. - Mónika, Flórián

William herceget menesztik az udvarból

Örülhet William herceg és jegyese, Kate Middleton, hiszen a királynő személyesen fog gondoskodni arról, hogy házasságuk első két évében a lehető legkevesebbet legyenek rivaldafényben.
2011. január 25. kedd 07:06 - HírExtra
A királynő szerint a házaspárnak két minimum két év kell ahhoz, hogy elsajátítsák a királyi életet és megtanulják azt, hogyan kell hercegként és hercegnéként viselkedni. II. Erzsébet tervei szerint a házasságkötést követő rövid turné után maga fog gondoskodni arról, hogy a fiatal pár a házaspárok normál életét élje.

William herceg így nyugodtan fejezheti be tanulmányait és koncentrálhat karrierjére. Ennek érdekében a királynő Észak-Walesbe fogja küldeni a 28 éves herceget, egy mentőhelikopter-állomásra dolgozni.

A királynőnek persze hátsó szándékai is vannak. Elgondolása szerint ugyanis fia, Charles házassága is azért romlott meg Dianával, mert túl sokat mutatkoztak a sajtó előtt, mely túl nagy nyomást gyakorolt mindkét félre.

Az eljárás nem jelent újdonságot a királyi udvarban. Maga II. Erzsébet is a sajtótól távol, Máltán töltötte el házassága első tizennyolc hónapját Fülöp herceggel, ahol az újdonsült férj tengerésztisztként tanulta meg, mit is jelent a munka.

A híresztelések szerint Williams örül a nagyi ajándékának, hiszen maga is tartott attól, hogy mekkora hírverés lesz körülöttük. Áprilisi esküvője az év egyik legnagyobb eseményének ígérkezik, a ceremóniára hatszáz meghívót küldtek szét.

A királynő Middleton szüleit csak a szertartáson kívánja megismerni.
Forrás: The Sun
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását