2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Elmenekült Szabó Zsófi!

Szabadságra küldték Szabó Zsófit a Jóban Rosszban készítői. Az Édesnégyes miatt, mostanában elég zaklatott volt az élete, ezért a hirtelen jött szabadságot ki is használta.
2010. szeptember 14. kedd 13:55 - HírExtra
A TV2 szappanoperájának sztárja a széria egyik legfoglalkoztatottabb szereplője lett, leforgatta első videoklipjét, melyet a jövő héten mutatnak be, a múlt héten pedig az Édesnégyesben versengtek a kegyeiért.

Ráadásul most éli át első komoly botrányát is, hiszen a párkereső show-ból, választottjáról (Balázsról) kiderült, hogy melegpornózott. A történet az újságok címlapjaira került, és Zsófi sem kerülhette el a nem kívánt felhajtást. Nem csoda, hogy amikor szabadságot kapott, gyorsan el is menekült a világ elől.

„Az utóbbi időben sokat szerepeltem, interjúról interjúra jártam, minden megkeresésnek eleget tettem. A sorozatban most érkezik fordulóponthoz Betty és Tamás atya kapcsolata, szereplésem az Édesnégyesben, pontosabban az azt követő botrányok pedig meglehetősen kiborítottak. Túl nagy volt már körülöttem a felhajtás" – magyarázta a Jóban Rosszban sztárja.
 
"Most örülök, hogy a producer, Nagy Tamás lehetőséget adott rá, hogy egy hétig pihenjek. Szeretném, ha addigra lecsendesednének körülöttem a dolgok. Elmegyek pár napra egy wellness-szállodába a keresztanyámmal. Jó lesz magam mögött tudni az utóbbi heteket” – árulta el Szabó Zsófi.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását