2024. május 26. - Fülöp, Evelin

Szabó Zsófi döntött, de rosszul

Szabó Zsófi szint vallott Hajdú Péter Frizbi című műsorában. A múlt heti Édesnégyes sztárja bár Varga Balázs mellett döntött a szavazáskor, mostanra azonban úgy tűnik máris megbánta...
2010. szeptember 13. hétfő 16:20 - HírExtra
A műsor felvétele mindenki számára tartogatott meglepetéseket, ugyanis a műsorkészítők meghívták a stúdióba az Édesnégyes másik nagy esélyesét, Kristófot is. A fiú megjelenése felkavarta Zsófi érzéseit. Ahogy Hajdú Péter kérdésére korábban elmondta, azért tette Balázsra a voksát, mert hozzá sikerült a legközelebb kerülnie a párkereső show alatt. Azonban azt is gyorsan leszögezte, hogy egyelőre nincs közöttük semmi, csak ismerkednek.

Kristóf belépője megkavarta az állóvizet. Zsófi azon nyomban fellángolt, és nyilvánvaló tanújelét adta annak, hogy nem Balázsért dobog a szíve. És hogy ezt miért nem az Édesnégyes alatt gondolta végig? Nos, Zsófi csupán a negyedik forgatási napon kezdte megismerni Kristófot, ezért úgy érezte, hogy korrektebb, ha Balázst választja párjául.

Zsófit megkönnyeztette Hajdú Péter. A műsorvezető addig-addig faggatta a lányt érzéseiről, míg Zsófi szemét könnyek lepték el. A műsor végére pedig belátta, hogy nem Balázs mellett képzeli el a jövőjét, ígyhát megkérte a fiút, hogy menjen ki a stúdióból.
Pedig ekkor még Zsófi nem tudta, hogy műsorbeli választottja aktfotókon és erotikus tartalmú felvételeken szerepel, melyeket nyilvánvaló okokból az ismerkedés során „elfelejtett” közölni vele.

Balázs lelépését követően Zsófi megcsókolta Kristófot, de hogy a bimbózó kapcsolatból nyílik e rózsa, azt majd a jövő időjárási viszonyai eldöntik...
Forrás: Story Online/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását