2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Ronaldo rühelli Dundikát?

Ezt nem tudjuk. Azt viszont igen, hogy Dundika a szőke bájtündér, egyáltalán nem kedveli a híres focistát. Az interjúból az is kiderül, hogy a kebelcsoda miért is nem szereti a sztárjátékost…
2010. június 24. csütörtök 11:07 - Tamási Ágnes Anna
Szoktad nézni a vébét?

Megmondom őszintén, nem vagyok egy olyan nagy focirajongó, de úgy vettem észre, hogy mindig összekötik a nevemet ezzel. A Barcelonát szoktam nézni, meg persze az argentin csapatot is kedvelem, de inkább a férjem miatt foglalkozok a vébével, hiszen ő nagy focirajongó.

Melyik csapatnak szurkolsz?

Most Spanyolországnak szurkolok, ugye a Barcelona miatt, meg Argentínának.

Van kedvenc focistád?


Horváth Éva véleménye...
Nagyon kiábrándító fogok most lenni, de nem igazán nézem a vébét, sok közöm nincsen hozzá. Ha szurkolni kell valakinek, akkor inkább a Braziloknak szurkolok, de ne kérdezd, hogy miért nem tudom megmondani. Ez egy tipikus férfi-sport, bár szerencsésnek mondhatom magam, mert egyetlen egy párom sem volt nagy focirajongó! Ez valahogy nekem kimaradt az életemből, és nem hiszem, hogy ezután sokat fogok vele foglalkozni!

Horváth Éva, ex-szépségkirálynő
Egyértelmű, hogy Messi! Az érdekessége abban rejlik ennek a „Messi- rajongásnak”, hogy 2006-ban voltam kint Amerikában, ahol volt egy vébé fotósorozat. Tizenhat országból érkeztek oda lányok, én Magyarországot képviseltem.

Ebben a fotósorozatban voltak villáminterjúk is. A férjem már ismerte Messi nevét, és mikor megkérdezték tőlem azt, hogy ki a kedvencem, természetesen Messit mondtam, és csodálkoztak rajta, hogy egyáltalán ismerem. Abban az időben csak a legnagyobb focirajongók tudtak róla, s lám, most már az egész világ ismeri.

Miért éppen Ő?


Nagyon tetszik a játéka! Én soha nem úgy néztem a meccseket, mint az átlag nők, akik a külső alapján ítélnek. Természetesen én is végignéztem azt, hogy kik azok akik jól is néznek ki, gondolok itt Beckhamre, vagy Ronaldora.

De megmondom őszintén, hogy Beckham még bejött nekem fotók alapján, a férfiassága miatt, Ronaldo pedig már egyáltalán nem. Messiről azt gondolom, hogy egy nagyon kedves személyiség, és ez megszépíti a pályán a játékát. Viszont ha Rondaldot látom játszani, elnézést, hogy ezt mondom, de kinyílik a bicska a zsebemben!

Miért?

Az az igazság, hogy ezt nem tudom elmondani. Egyszerűen nem szimpatikus.

Kit tartasz esélyesnek, hogy a vébén győztes legyen?

Mindenképpen jó lenne, ha az Argentin csapat nyerne! Bár így előre nem sok mindent tudok jósolni, szóval azt, hogy ki lesz az esélyes, nem tudom megválaszolni.

Hol szoktátok nézni a meccseket?


Mivel Pécsett élünk a férjemmel, feljövünk néha Budapestre egy nagyon jó barátjához, és akkor hárman kis családias körben szurkolunk, valamikor pedig a munkám miatt természetesen szórakozóhelyeken, nagy kivetítőn nézzük a vébét.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását