2024. április 20. - Tivadar

Máris megvan a vébé-győztes!

Még el sem kezdődött, máris megvan a 2010-es futball vébé győztese. Szép küzdelemben argentín-német győzelem született...
2010. június 8. kedd 14:03 - HírExtra
Németországban már a pénteki vébérajt előtt aranyérmest hirdettek: Rust városában rendezték meg a Miss World Cup szépségversenyt, amelyen a harminckét részt vevő ország mindegyike indított egy-egy szemrevaló hölgyet a rangos, férfiszemeket gyönyörködtető versengésen.

Nos, a futball világának legnagyobb eseményére éppen hogy csak kijutott, ámde mégis az esélyesek között számon tartott Argentína máris elkönyvelhet egy részsikert: a háromtagú zsűri – a német futballsztár Stefan Effenberg (42) modell felesége, Claudia (45), az 1990-es vb-győztes Pierre Littbarski (50), illetve a korábbi FIFA-játékvezető Walter Eschweiler (74) – az argentin Jennifer Schermant (17) választotta a legcsodálatosabbnak.

"Elmondhatatlanul boldog és elégedett vagyok. Büszkévé tesz a tudat, hogy a focivébé egyik arca lettem" – mesélte örömittasan az argentin apától és német anyától származó Jennifer Scherman, aki győzelmével egyiptomi nyaralást is kasszírozott.

A görög Katerina Jannoglut (24) és a holland Avalon-Chanel Weijziget (19) megelőző tini a németországi Münster városában él és tanul. Imádja a futballt, de a vébével kapcsolatban komoly gondban van: szíve egyszerre dobog a németekért és az argentinokért.

"Mindig nagyon nehéz eldöntenem, hogy kinek is drukkoljak igazából" – gondolkodott el a szép Jennifer. "A szívemben szinte egyforma helyet foglal el Argentína és Németország, de azt hiszem, ezúttal a dél-amerikaiaknak drukkolok. Az ő csapatukban vannak ugyanis a legjobb pasik!" - lelkendezett a szépség...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását