2024. június 16. - Jusztin

AngelZ-koncert-2009. július 28. Wigwam

Már gyerekkorunkban elhatározták, hogy a zenének szentelik életüket. Számos fellépés, verseny és tapasztalat van mögöttük. Az egyik legkiemelkedőbb elismerést a 2001-es Pop- Rock Fesztiválon kapták, ahol a zeneszerzői díjat nyerték meg!
2009. július 23. csütörtök 10:25 - HírExtra
2006. júniusában megalakult az AngelZ formáció, mely a Kőbányai Zenei Stúdiónak köszönhető, hiszen a tagok itt talált egymásra mind baráti, mind zenei értelembe véve!!! Svajcsik Kristóf(gitár) Papp Zoltán(basszusgitár). A sors úgy hozta , hogy a dobos Markó János lett, aki igazi rock & rollt hozott a dalokba...:) 2006. szeptemberében ajánlatot kaptunk az első lemez felvételére, majd novemberben stúdióba vonult a banda.

2007. Februárjában megjelent a HETEDIK ÉRZÉK c. 1. AngelZ album! A lemezen közreműködik Szekeres Tamás gitáros, zeneszerző is!

A lemezbemutatóra 2007. február 24-én Petőfi Csarnokban került sor A Prognózis zenekar 25. jubileumi koncertje előtt! A 2007-es év ezután váratlan fordulatokban volt gazdag. Viki külföldre utazott, így a zenekar sajnos 2008-ig kénytelen volt szünetelni.

2008 - ban Viki hazatért, majd a Pont Fm 88.1 Rock és Sport adónál társműsorvezető lett a Rocközön c. interaktív műsorban.(a Vasmacska nevet kapta a hallgatóktól) A zenekar is felfrissült. 

A basszusgitáros Hajba Imi, a ritmusgitáros pedig a fiatal és tehetséges Knizner Tomi lett. 2008. augusztusától az AngelZ újra aktívvá vált, folyamatos klub koncerteket adnak Budapesten, de, ha figyeled a helyszíneket, akkor Bp-en kívül is találkozhatsz a zenekarral!
Jelenleg a következő lemezen dolgoznak, szeptemberben vonulnak stúdióba. A koncerten már szemezgethetnek az új dalokból a koncertre járók…

Forrás: Media Angels
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását