2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Az MSZP nagyon pályázik a nyugdíjasokra

Csákabonyi Balázs (MSZP) nyílt levélben szólította fel Orbán Viktort, a Fidesz elnökét arra, hozza nyilvánosságra, hogy "a 13. havi nyugdíj elvételén túl, milyen, a nyugdíjasokat érintő intézkedésekkel ért egyet, illetve tervez a kormányra kerülése esetén".
2009. június 29. hétfő 00:38 - HírExtra
A szocialista politikus úgy fogalmazott: a Fideszt kötelezi az európai parlamenti választáson elért 56 százalékos eredménye, nem vezetheti félre a választókat, és különösen nem nézheti gyereknek a nyugdíjasokat. "Ezért tisztelettel, de határozottan felszólítom, hogy ne titkolózzon tovább" - közölte.

Csákabonyi Balázs, a nyugdíjasok érdekeit képviselő szakpolitikusként azt írta Orbán Viktornak, hogy "nincs joga úgy kérni az nyugdíjasok támogatását a hatalomba való visszatéréséhez, hogy a szemükbe nem, csak a hátuk mögött, elszólások során mondja el, mit tervez velük, az életükkel".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ferooo1
2009. június 29. 05:52
ARCÁTLANOK A NYUGDIJASOK ÖREGEK NEM HÜLYÉK A 13 HAVIT ELVETÉTTEK HOGY TÖBBET TUDJATOK LOPNI TAKARODJATOK A PARLAMENTBŐL BAL OLDALI PÁRT RŐHEJ MOCSKOS BANDA SOHA TÖBBET MSZP
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását