2024. június 16. - Jusztin

"Örökre" megtartaná Eto,o-t a Barca

Az idei labdarúgó Bajnokok Ligája-győztes és spanyol bajnok FC Barcelona elnöke, Joan Laporta azt mondta, hogy a maga részéről azt szeretné, ha Samuel Eto,o nem menne sehová, hanem a katalán együttesnél fejezné be pályafutását.
2009. június 21. vasárnap 23:38 - HírExtra
A klub első embere vasárnap beszélt erről egy ünnepségen, közvetve cáfolva azokat a magukat tartó híreket, amelyek szerint eladják a kameruni csatárt, aki a Barca legeredményesebb játékosaként 30 találatával a második lett a spanyol gólkirályságért lezajlott versengésben.

Laporta hozzátette, hogy Eto,o a Barcától "nagyon vonzó" ajánlatot kapott, és nem fél attól, hogy akár ő, akár más nagy játékos távozik a csapattól.  "Samuel Eto,o szerződése lejárta előtt kérte, hogy tárgyaljunk az újról, ez történik most, és a klub azt akarja, hogy további sok évre szóljon az egyezség. Számomra Eto,o a világ legjobb csatára, de persze arra is figyelnünk kell, hogy a fizetési struktúránknak megfelelő megállapodásra jussunk. Remélem, sikerül" - így az elnök.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását