2024. június 16. - Jusztin

A lopások miatt akar különszállodát a japán csapat a VB-n

Japán futballválogatottjának szövetségi kapitánya azt akarja, hogy csapatát privát szállodában helyezzék el a jövő évi labdarúgó-világbajnokság dél-afrikai házigazdái.
2009. június 21. vasárnap 14:19 - HírExtra
Okada Takesi azt követően állt elő ezzel az igénnyel, hogy a 2010-es vb biztonságos megrendezésével kapcsolatban súlyos aggodalmak merültek fel a szigetország sportági vezetésének és játékosainak a körében is.

A félelmeket frissiben fokozta, hogy a Konföderációs Kupa jelenleg is zajló küzdelmei közepette öt egyiptomi futballistának is kirabolták a hotelszobáját. A játékosok az olaszok ellen 1-0-ra megnyert csütörtöki csoportmérkőzésuk után, a szállodába visszatérve vették észre, hogy néhány dolog eltűnt.

A japán szakvezető éppen a jövő évi lehetséges szálláshelyeket vette szemügyre, amikor hírét vette az egyiptomiak esetének. "A legfontosabb, hogy a játékosokra ne nehezedjék stressz. Hosszú ideig leszünk a Dél-afrikai Köztársaságban, ezért olyan környezetre van szükségünk, ahol tudnak relaxálni" - idézte vasárnap a Nikkan Sports című tokiói sportnapilap a szakvezető indoklását, miért akarja jól őrzött magánhotelbe költöztetni a nemzeti együttest a vb teljes idejére.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását